Biletul Zilei: FC Botoșani vs CSMS Iași

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei FC Botosani vs CSMS
FC Botoșani - CSMS Iași
1
2.10
X
3.30
2
3.50

Pronosticurile noastre pentru biletul zilei se completează astăzi cu un meci din Liga 1, acolo unde lupta se apropie de final pentru că mai sunt de disputat doar 3 etape. În acest joc FC Botoșani va primi vizita celor de la CSMS Iași. Acest meci este unul al orgoliilor, fiind supranumit derby-ul Moldovei. Partida va avea fluierul de star de la ora 20:30 și va fi ultimul meci a rundei a 12-a din ply-out-ul Ligii 1. Jocul de pe Stadionul Municipal din Botoșani găsește cele 2 echipe într-o formă de moment total diferită.

Echipa din Botoșani a reușit să obțină o singură victorie în ultimele șapte meciuri disputate, ceea ce este destul de puțin ținând cont că au un lot peste nivelul din play-out. Dacă privim statistica ofensiva echipei gazdă este una care își face treaba. Botoșaniul a reușit să înscrie în șapte din ultimele nouă meciuri disputate în Liga 1. Pe propriul teren echipa lui Leo Grozavu nu a mai fost învinsă de la mijlocul lunii martie, timp în care a obținut două victorii și două rezultate de egalitate. În ultimul meci disputat la Botoșani între cele două adversare de astăzi, CSMS Iași s-a impus cu scorul de 3-1. Pentru biletul zilei putem miza pe o victorie a gazdelor, chiar dacă traversează o formă mai slabă. Mizăm pe dorința de victorie și pe faptul că într-un asemenea derby, jucătorii vor da totul pe teren, iar suporterii își vor face simțită prezența pentru echipa gazdă.

CSMS Iași conduce play-out-ul cu 38 de puncte. Are un singur punct avans față de echipa clasată pe poziția secundă FC Voluntari. În acest mini campionat ieșeneii nu au suferit nicio înfrângere în cele 11 partide disputate. Formația oaspete are cea mai bună defensivă cu doar trei goluri primite și a treia ofensivă. Atuul echipei este compartimentul defensiv. Iașiul vine după două victorii obținute n ultimele trei jocuri disputate. Astăzi pentru biletul zilei vom miza pe prima înfrângere suferită de CSMS Iași. Pentru a avea profit pe termen lung la pariuri trebuie să ții cont de pronosticurile noastre de la secțiunea biletul zilei.