Biletul zilei: FC Botoșani vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Botoșani - Concordia Chiajna
1
2.04
X
3.20
2
3.75

Liga 1 ne aduce un meci foarte interesant în lupta pentru evitarea retrogradării. FC Botoșani va primi vizita celor de la Concordia Chiajna într-un meci ce se anunță foarte interesant. Chiar dacă pentru gazde meciul nu are o importanță foarte mare, penru cei de la Chiajna poate fi un meci capital în lupta pe care o au pentru supraviețuirea în Liga 1. Cele două adversare de astăzi s-au mai întâlnit în acest sezon de trei ori. În meciurile directe au înregistrat toate cele trei rezultate posibile, victorie, egal și înfrângere. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

FC Botoșani pare a fi favorită în această întâlnire dacă își vor găsi motivația necesară pentru ceșle trei puncte. Formația din Moldova ocupă poziția a doua a clasamentului din play-out. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze până în acest moment 32 de puncte. Forma de moment a celor de la FC Botoșani nu este una foarte bună. Ei au reușit să obțină o singură victorie în ultimele patru partide disputate. Pe teren propriu în acest play-out au obținut o singură victorie ceea ce este destul de puțin pentru o echipă care are valoarea celor de la Botoșani. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Botoșani chiar dacă nu trec prontr-o perioadă foarte bună.

Concordia Chiajna are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare. Chiajna ocupă poziția a cincea a clasamentului dar are un singur punct avans față de Gaz Metan Mediaș și Poli Timișoara. Cu o victorie astăzi, oaspeții partidei de astăzi vor avea o șansă în plus pentru a evita retrogradarea. Chiajna are un pasrcurs la fel ca al celor de la Botoșani. O singură victorie au obținut în ultimele patru etape disputate. Pentru cei de la Chiajna acest meci se anunță destul de greu ținând cont că vor evolua pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe a play-out-ului. Ne așteptăm ca oaspeții să se agațe de orice minge în acest joc foarte important. Biletul zilei ne poate aduce un venit suplimentar de pe urma acestui meci. Bileutl ilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi.