Biletul zilei: Botosani vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei FC Botosani vs CFR Cluj
FC Botosani - CFR Cluj
1
1.20
X
5.50
2
11.00

Cu toții ne dorim să vedem la lucru noua echipă a CFR-ului, condusă de Dan Petrescu. CFR se va deplasa pentru primul meci din noul campionat la Botoșani. Meciul va începe de la ora 21:00. În acest meci CFR pornește ca favorită la cele trei puncte dar este aproape sigur că nu va avea un meic ușor în Moldova. Cotele sunt destul de mari și din acest motiv am ales să jucăm această întâlnire pe biletul zilei la pariuri sportive.

FC Botoșani a efectuat unele modificări atât la nivelul băncii tehnicii dar și în ceea ce privește lotul de jucători.  Leo Grozavu, antrenorul echipei din sezonul trecut a fost înlocuit cu Costel Enache. Au plecat o serie de jucători de la echipă, dar cea mai mare pierdere este cea a lui Gabriel Vașvari transferat la Poli Timișoara. Au mai plecat de la echipă Herghelegiu, Cârstocea, Popovici. La capitolul veniri cele mai importante nume sunt cele ale jucătorilor Daniel Popa, Ed. Pap și Serediuc. Trei jocuri de pregătire pentru noul sezon au disputat moldovenii. Au obținut o victorie, o remiză, dar au suferit și o înfrângere în una dintre partide. Un rezultat pozitiv în acest meci este important pentru jucătorii Botoșaniului pentru a începe sezonul cu dreptaul. Biletul zlei la pariuri sportive poate fi jucat atât online cât și la casele de pariuri stradale.

CFR Cluj este o necunoscută pentru multă lume, dar faptul că acolo este Dan Petrescu face din CFR o candidată la titlul de campioană.  Clujenii au fost cea mai activă echipă pe piața tansferurilor în această vară. La capitolul veniri, lista este una foarte lungă dar o să menționăm doar cele mai importante transferuri. În capul liste sunt Culio, Hoban, Nistor, Al. Vlad, Cr.Manea, Bokila. Așa cum era de așteptat ardelenii au fost obligați să renunțe la unii jucători care nu au confirmat ca Nascimento, Larie, Gomelt, Antal sau Bud. Una dintre cele mai importante schimbări din tabăra clujeană este venirea lui Dan Petrescu pe banca echipei.Pronosticul nostru pentru biletul zilei de astăzi este o victorie a CFR-ului. Cota pe care o are acest pont este de 2.00 ceea ce înseamnă că dacă CFR își va trece în cont cele trei puncte noi ne vom dubla banii.