Biletul zilei: FC Botoșani vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Botoșani - CFR Cluj
1
3.50
X
3.25
2
2.10

Șaisprezecimile de finală din Cupa României continuă și astăzi cu ultimele două partide. Una dintre ele este un duel de Liga 1 între două echipe clasate pe poziții de play-off. Liderul din campionat, CFR Cluj se va deplasa în Moldova pentru meciul cu FC Botoșani. Acest joc este foarte interesant deoarece echipele s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon și au ieșit meciuri spectaculoase care ne-au ținut cu sufletul la gură. Am ales meciul acesta pentru a oferi un pont pentru biletul zilei deoarece cotele sunt foarte atrăgătoare. Jocul este decisiv și foarte important pentru că oricare dintre echipe își doresc să se califice în turul următor. În cele două întâlniri anterioare scorul înregistrat a fost unul de egalitate.

FC Botoșani are un sezon foarte bun pentru pretențiile sale și este tot mai sigură de prezența în play-off. În ultima etapă a Ligii 1 au remizat în fața echipei Dinamo, chiar pe acest teren, scor 0-0. Gazdele din această seară ocupă poziția a patra în clasamentul din Liga 1. Chiar dacă nu au reușit să câștige în ultimele trei etape și au acumulat doar două puncte rezultatele nu sunt unele foarte slabe. Punctele au venit în urma unor remize contra celor de la Dinamo și CFR Cluj. Botoșaniul a suferit o singură înfrângere în acest sezon pe propriul teren. Un pont pentru biletul zilei pe care vom miza noi astăzi este victoria Botoșaniului care are o cotă foarte mare.

CFR Cluj se află pe o pantă descendentă în Liga 1. În această perioadă trupa lui Dan Petrescu nu se regăsește și de acest lucru poate profita formația gazdă. Clujenii încă sunt în fruntea Ligii 1 dar nu au reușit să câștige în ultimele două etape. Mai mult în ultimul meci au fost învinși de Viitorul cu scorul de 1-0. În aceste două meciuri ardelenii nici nu au reușit să înscrie. Putem spune că ofensiva  echipei din Cluj se află într-o mini criză. Ne așteptăm ca Dan Petrescu să nu folosească cel mai bun prim 11, ceea ce poate fi o șansă în plus pentru cei de la Botoșani. Biletul zilei la pariuri de astăzi va avea o cotă de 3.45 care ne poate asigura un câștig destul de mare. Citește avancronicile noastre și câștigă cu biletul zilei.