Biletul zilei: Botoșani vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Botoșani - Astra Giurgiu
1
2.18
X
3.10
2
3.45

După pauza prilejuită de meciurile echipei naționale, Liga 1 revine în centru atenției. Primul meci după pauza competițională este partida dintre FC Botoșani și Astra Giurigiu. Pentru acest meci vom încerca să intuim un pont câștigător pentru biletul zilei la pariuri sportive. Acest meci ne va aduce la centru două dintre surprizele plăcute ale Ligii 1 în acest sezon. Ambele echipe sunt în partea superioară a clasamentului ocupând un loc de play-off dar este încă devreme să vorbim de acest lucru, deoarece suntem doar în etapa a noua.

FC Botoșani a avut un început foarte bun de sezon ajungând să fie chiar și pe primul loc pentru un timp foarte scurt. Echipa din moldova este clasată pe poziția a patru cu 16 puncte acumulate în cele opt etape disputate. Înainte de pauză Botoșaniul a arătat unele semne de slăbiciune suferind două înfrângeri în ultimele trei etape. Aceste două înfrângeri sunt singurele din această ediție a Ligii 1. Pe propriul teren echipa gazdă de astăzi a obținut rezultate foarte bune, aproape perfecte. Din patru jucuri pe propriul stadion au reușit să câștige trei și în unul au remizat. Ofensiva echipei conduse de Costel Enache este una foarte bună reușind să înscrie de 13 ori, fiind a doua după cea a echipei CFR Cluj. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive referitor la acest meci este 1.

Astra Giurgiu a avut un început de sezon foarte obositor. Chiar tehnicianul echipei Edi Iordănescu se plângea de acest lucru. Cei de la Giurgiu să nu uităm că au evoluat și în cupele europene. Oaspeții de astăzi sunt clasați pe poziția a șasea a clasamentului cu 15 puncte în clasament. Chiar dacă a suferit o singură înfrângere în cele opt etape cei de la Astra au înregistrat trei remize fiind printre echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate. În deplasare elevii lui Edi Iordănescu nu au simțit gustul victoriei deoarece în cele trei jocuri din deplasare au înregistrat două remize și au suferit o înfrângere. În biletul zilei de astăzi considerăm că nici astăzi Astra nu își va trece în cont victoria. Biletul zilei poate fi câștigător dacă alegi să mizezi pe termen lung pe ponturile oferite de specialiștii din echipa noastră.