Biletul zilei: FC Botoșani vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Botoșani - Astra Giurgiu
1
2.23
X
3.05
2
3.25

În Liga 1 etapele trec una după alta. Astăzi se va deschide etapa cu numărul patru. Meciul de debut al acestei runde este unul foarte interesant. FC Botoșani va primi vizita celor de la Astra Giurgiu. Niciuna dintre cele două formații nu au suferit vreo înfrângere în acest sezon și își doresc să continue cu un bilanț pozitiv și după acest meci. În ultimele trei întâlniri directe dintre cele două formații am asistat la cel puțin trei goluri. Ambele echipe sunt dintre echipele cu pretenții în Liga 1, astfel că avem toate motivele să sperăm la un joc foarte interesant. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele de pe site-ul Beturi.ro.

FC Botoșani are un avantaj important, că va evolua pe teren propriu. Gazdele partide de astăzi au declarat că vor aborda orice meci la victorie și așa vor face și în această seară. Cinci puncte au reușit moldovenii să acumuleze până acum. Au terminat la egalitate partidele cu CFR Cluj și CSU Craiova dar au reușit să învingă pe Hermannstadt. Ținând cont de adversarii pe care i-au întâlnit cei de la Botoșani au un bilanț foarte bun. Cu cinci goluri marcate în primele trei etape, ei au a patra ofensivă a Ligii 1, deși este prea devreme să vorbim despre statistici. Pronosticul pentru biletul zieli ne va aduce o cotă de 3.05 pentru meciul din această seară.

Astra Giurgiu a mers și ea foarte bine în acest început de sezon. După trei etape disputate, oaspeții partidei de astăzi au obținut tot cinci puncte în clasament. După ce în orima etapă au învins pe FCSB cu scorul de 1-0 au urmat două rezultate de egalitate, ambele cu scorul de 1-1 contra celor de la Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe. În această seară așteptăm ca Denis Alibec să joace mai mult după ce nu a impresionat în primele două meciuri jucate la noua sa echipă Astra Giurgiu. Noi credem că meciul de astăzi va fi unul foate echilibrat și echipa care va marca prima va avea o șansă foarte mare la victorie. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit zilnic de site-ul nostru gratis. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe mâna noastră.