Biletul zilei: FC Basel vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Basel - Manchester City
1
10.50
X
5.45
2
1.34

Așteptarea a luat sfârșit. Cea mai puternică întrecere intercluburi la nivelul Europei revine cu noi partide extrem de interesante. Astăzi vor debuta optimile de finală ale UEFA Champions League. Jocurile se vor disputa după sistemul tur-retur. Cu siguranță vom avea parte de meciuri ce ne vor ține cu sufletul la gură pentru echipele favorite. Unul dintre cele două meciuri de astăzi se va disputa la Basel acolo unde va veni una dintre cele mai puternice echipe, Manchester City. Ne așteaptă un prim joc al acestei duble foarte interesant în care ambele echipe vor încerca să își asigure un rezultat bun pentru returul din Anglia. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Basel este considerată echipa cu șanse foarte mici la calificarea mai departe din această dublă. Elvețienii au jucat foarte bine în grupele UEFA Champions League. Ei au terminat la doar trei puncte în spatele celor de la Manchester United. Din acea grupă au mai făcut parte echipele TSKA Moscova și Benfica. În campionatul Elveției, gazdele din această seară ocupă poziția a doua a clasamentului. Pentru Basel jocul din această seară se anunță unul foarte dificil dar ținând cont că vor evolua n fața propriilor fani orice este posibil. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.34.

Manchester City este favorită ca în această seară să își asigure un avantaj liniștitor pentru meciul retur. Elevii lui Guardiola traversează un sezon de vis atât în UEFA Champions League cât și în campionatul intern. Cetățenii au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Shakhtar, Napoli și Feyenoord. În Premier League cei de la Manchester City au un avans de 16 puncte în fruntea clasamentului. Acest avans le permite să se concentreze pe un parcurs cât mai lung în cea mai puternică întrecere la nivel european. Ținând cont de valoarea individuală a jucătorilor echipei oaspete, City este favorită să obțină victoria încă din această seară. Pariază pe o victorie a celor de la Manchester City și o să câștigi alături de noi cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.