Biletul zilei: Everton vs Watford

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Everton vs Watford
Everton - Watford
1
1.44
X
4.75
2
8.00

Cu cât se apropie mai mult finalul de campionat în Premier League, meciurile devin mai interesante. Un meci foarte important ce se va disputa astăzi in campionatul Angilei este întâlnirea în care Everton va primi vizita celor de la Watford. Acest meci poate fi adăugat cu încredere de către pariori pe biletul zilei pe care il vor plasa la pariuri. Partida va avea lovitura de start de la ora 21:45 și se va disputa pe legendara arenă a gazdelor, Goodison Park.

Everton, cei supranumiți și ’’caramelele’’ au făcut un sezon destul de bun.  Cu două etape înaintea finalului de sezon sunt siguri de ocuparea poziției a 7-a în clasament. Forma de moment este una destul de slabă pentru că vin după două înfrângeri suferite în ultimele două etape disputate. Caramelele joacă foarte bine pe propriul teren. Din cele 58 de puncte obținute până înaintea acestei etape, 40 dintre ele au fost obținute pe Goodison Park. Pe propriul teren gazdele de astăzi au suferit doar două înfrângeri în cele 18 meciuri jucate. Chiar dacă cei de la Everton nu au  motivație foarte mare, sezonul fiind deja încheiat pentru ei, noi vom miza că își vor păstra blazonul și vor învinge. Cota pentru o victorie a celor de la Everton este de 1,44. Aceasta poate fi adăugată cu încredere pe biletul zilei.

Watford ocupă poziția a 15-a a casamentului cu 40 de puncte. Este lipsită de griji pe acest final deoarece are un avantaj, care să îi asigure liniștea, față de echipele care vor retrograda. Ca formă de moment oaspeții sunt una dintre cele mai slabe echipe din Premier League. Ei nu au obținut niciun punct în ultimele trei etape jucate. Mai mult în jocurile din deplasare vizitatorii de pe Goodison Park au acumulat cinci înfrângeri în ultimele 5 meciuri. Specialiștii noștri în pronosticuri au rezultate foarte bune în ultima perioadă la biletul zilei. Îți recomandăm să mergi și astăzi pe mâna lor pentru a avea profit pe o perioadă lungă de timp.