Biletul zilei: Everton vs Swansea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Everton - Swansea
1
1.80
X
3.50
2
5.45

Runda a 18-a din Premier League se apropie de final. Mai este de disputant un singur joc și faptul că este ultimul nu înseamnă că este unul lipsit de interes. Pe Goodison Park, Everton va primi vizita ultimei clasate Swansea. Așa cum știm că în Premier League nu există echipe mici, face acest joc și mai interesant. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive deoarece pronosticul ales de noi are o cotă foarte avantajoasă în opinia noastră. Cele două adversare din aceatsă seară traversează o formă total diferită dar acest lucru nu face meciul ușor sau mai greu pentru sau alta din echipe.

Everton pornește ca favorită clară în acest joc ținând cont de forma adversarilor pe care îi va întâlni astăzi. Gazdele partidei din aceatsă seară ocupă poziția a zecea a clasamentului cu 22 de puncte acumulate. Chiar dacă au avut un început de sezon mai slab cei de la Everton par a fi într-o revenire de formă deoarece în ultimele patru etape disputate nu au suferit nicio înfrângere. În acest timp au obținut trei victorii și un rezultat de egalitate. Pe Goodison Park, Everton vine după trei victorii în ultimele trei partide, iar în ultimele două nu a primit niciun gol. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.80 pentru o victorie a gazdelor.

Swansea este lanterna roșie a campionatului și pare în acest moment sp aibă destul de puține șanse de a se mai salva de la retrogradare. Oaspeții au reușit ca în acest sezon să obțină numai 12 puncte. În ultimele patru etape disputate au suferit trei înfrângeri. Marea problem a echipei în acest sezon este defensiva pentru că au reușit să înscrie numai nouă goluri. Acest lucru înseamnă că este o ofensiv foarte slabă pentru Premier League. În meciurile din deplasare cei de la Swansea vin după cinci înfrângeri. În cele opt meciuri jucate departe de propirii fani au reușit să înscrie numai patru goluri. Cu un așa bilanț va fi foarte greu pentru Swansea să spere la ceva astăzi dar și pe viitor. Biletul zilei ne aduce profit de pe urma acestei partide dacă alegi să mizezi pe pontul oferit de noi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirat în momentul plasării biletului.