Biletul zilei: Everton vs Newcastle

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Everton - Newcastle
1
2.32
X
3.30
2
3.45

Runda cu numărul 35 din Premier League își va disputa în această seară încă un meci. Este un început superb de săptămână, cu un meci din Premier League. Pe Goodison Park, Everton va primi vizita celor de la Newcastle. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Ne așteptăm la un meci foarte interesant așa cum au fost ultimele dueluri directe dintre cele două adversare de astăzi. Everton are avantajul terenului propriu și al fanilor în timp ce Newcastle este cea mai în formă echipă în acest moment din campionatul englez. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig destul de important deoarece pentru acest meci am ales o cotă destul de mare.

Everton traversează un sezon destul de slab. Caramelele cum sunt supranumiți jucătorii echipei gazdă ocupă doar poziția a noua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până  în acest moment 42 de puncte. Ei au un singur punct peste adversara de astăzi. Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu Rooney și compania ocupă poziția a șaptea. Acest lucru ne arată că joacă foarte bine acasă. În ultimele trei runde în jocul celor de la Everton se vede o scădere de formă. Două rezultate de egalitate și o înfrângere sunt ultimele trei rezultate ale celor de la Everton în Premier League. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.45.

Newcastle a confirmat în acest sezon chiar dacă vine din postura echipei nou-promovate. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a zecea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 41 de puncte. Trebuie să notăm faptul că Newcastle este cea mai în formă echipă din Premier League având patru victorii în ultimele patru etape. Nici echipele care sunt pe primele poziții nu au un astfel de bilanț în ultima perioadă. Ceea ce este foarte important pentru oaspeți este că niciun jucător nu va lipsi astăzi astfel că tehnicianul oaspeților va putea alinia cel mai bun prim 11. Noi am mers pe o surpriză în acest meci ținând cont de forma foarte bună pe care o traversează echipa oaspete. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pazriază în fiecare zi și câștigă cu Beturi.ro.