Biletul zilei: Everton vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Everton - Liverpool
1
3.85
X
3.65
2
2.05

Un nou episod al unuia dintre cele mai interesante meciuri de fotbal va avea loc astăzi. Everton și Liverpool se vor întâlni în Marsiside derby. În acest meci miza este una foarte mare, oricât de slab sau de bin ear sta echipele în acel moment. Între cele două formații în acest moment este o difeernță destul de mare în favoarea celor de la Liverpool dar așa cum am spus când va începe meciul distanța dispare. Meciul este interesant și la nivelul poreclelor echipelor. Everton sunt supranumiți caramelele în timp ce Liverpool, cormorani. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest meci o cotă destul de mare.

Everton face un sezon cât de cât modest. Echipa de pe Goodison Park ocupă poziția a noua a clasamentuli fiind scăpată de orice griji pentru finalul de sezon. În ultima etapă gazdele partidei de astăzi au fost învinse cu scorul de 3-1 de către cei de la Manchester City chiar pe acest stadion. În ultimele trei runde Everton a reușit să acumuleze două victorii. Principalul marcator al echipei este Wayne Rooney care a reușit în acest sezon să înscrie de 10 ori. Holgate, Stekelenburg, Sigurdsson, Mangala și McCarthy nu vor putea evolua astăzi din cauza unor accidentări. Ei sunt o pierdere destul de mare pentru Everton care va avea un meci foarte greu. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.05.

Liverpool are un moral foarte bun pentru jocul de astăzi. La mijlocul săptămânii elevii lui Jurgen Klopp au învins pe Manchester City cu scorul de 3-0 în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Cormoranii au astăzi o revanșă de luat deoarece meciul tur s-a încheiat cu scorul de 1-1. Și pentru Liverpool care ocupă poziția a treia a clasamnetului cu 66 de puncte accidentările reprezintă o problemă. Matip, Can, Brewster, Gomes, Lallana și Woodburn nu vor putea evolua astăzi. Liverpool care vine după patru victorii în ultimele cinci etape plus victoria din UEFA Champions League, este favorită pentru a obține un nou succes în Marsiside Derby. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră, Beturi.ro. Pariază în fiecare zi și pe termen lung o să realizezi profit cu biletul zilei.