Biletul zilei: Espanyol vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

Espanyol - Real Madrid
1
6.75
X
4.70
2
1.46

În La Liga la acest mijloc de săptămână este programată o etapă intermendiară. Aceasta ne pregătește jocuri din ce în ce mai spectaculoase și mai interesante. În primul joc al acestei runde Real Madrid se va deplasa la Barcelona pentru confruntarea cu Espanyol. Acest joc se va desfășura în cadrul rundei cu numărul 26. Acest meci va naște ambiții foarte mari, mai ales din partea gazdelor deoarece în ultimele cinci meciuri directe pe lângă faptul că nu au reușit să câștige contra Realului nici nu au marcat vreun gol în această perioadă. Între cele două formații este o diferență destul de mare, lucru care ne face să avem o favorită clară la victorie. Biletul zilei la pariuri poate fi câștigător dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Espanyol nu face un sezon foarte bun. Gazdele partidei din această seară sunt pe poziția a 15-a a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze doar 28 de puncte. Espanyol este a doua echipă cu cele mai multe rezultate de egalitate în acest sezon. Ei au încheiat zece meciuri nedecis în acets seozn. Ultimele patru jocuri disputate în Primera Division au fost doar remize. În fața propriilor fani, gazdele de astăzi nu s-au impus în ultimele patru partide. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.46.

Real Madrid se află într-o revenire clară de formă și acest lucru se vede atât în Spania cât și pe plan European. În La Liga madrilenii sunt pe poziția a treia după rivalele Barcelona și Atletico Madrid. Elevii lui Zizou vin după patru victorii în ultimele patru etape și astăzi au toate șanse să își treacă în cont un nou succes. În toate aceste patru meciuri, Realul a marcat de minim trei ori. În 12 meciuri disputate în deplasare cei de la Real au suferit un singur eșec. Cele mai importante absențe ale oaspeților oentru meciul din aceatsă seară sunt cele ale lui Marcelo și Modric. Astăzi, ținând cont prin ce formă trec cei de la Madrid, ne așteptăm la multe goluri marcate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa naostră. Pariază și câștigă cu biletul zilei oferit de echipa naostră.