Biletul zilei: Espanyol Barcelona vs FC Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Espanyol - Barcelona
1
10.50
X
5.20
2
1.29

Cupa Spaniei continuă cu faza sferturilor de finală. Un meci din această fază a competiției care ne-a atras atenția este derby-ul Cataluniei. Espanyol va primi vizita Barcelonei într-un meci în care spiritele sunt foarte încinse. Dacă privim ultimele conflicte politice din zonă derby-ul va fi nu doar în teren. Această întâlnire este doar turul, urmând ca retutul să se dispute pe Camp Nou. Ambele echipe au nevoie astăzi de un rezultat bun pentru a lua o opțiune importantă pentru calificarea în semifinalelor. Ținând cont de importanța meciului și orgoliile ce se nasc într-un asemenea meci ne așteptăm ca cei doi tehnicieni să folosească cele mai bune echipe încă de la fluierul de start. Pronosticul pentru biletul zilei o să în aflați doar dacă citiți acest articol.

Espanyol a găsit întotdeauna o forță nebănuită în meciurile contra marei rivale din oras. Chiar dacă pornește cu șansa a doua, gazdele de astăzi se vor motiva și vor lupta până la ultima picătură de energie pentru a își face suporterii fericiți. Până acum cei de la Espanyol, în Cupa Spaniei, au eliminat pe Tenerife, în șaisprezecimile de finală, pentru ca în faza optimilor să îi elimine pe cei de la Levante. În La Liga, Espanyol ocupă poziția a 14-a a clasamentului. În ultimele patru etape disputate nu au suferit nicio înfrângere ceea ce ne arată că trec printr-o formă bună. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 1.29.

Barcelona este văzută ca mare favorită atât la victorie cât și la calificare în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi sunt una dintre cele mai în forme echipe din Europa. În La Liga nu au suferit nicio înfrângere în acest sezon și putem spune că au câștigat deja titlul de campioană. În ultima etapă au obținut un succes spectaculos la San Sebastian, contra celor de la Real Sociedad cu scorul de 4-2. Până acum în Cupa Spaniei, elevii lui Ernesto Valverde au depășit pe Murcia și pe Celta Vigo. Messi și compania vor dori cu siguranță ca și după acest meci să rămână cu același bilanț, adică fără înfrângere. Chiar dacă ne așteptăm la un joc dur din partea gazdelor pe biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la Barcelona. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important pentru meciul din această seară.