Biletul zilei: Espanyol vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Espanyol - Barcelona
1
9.50
X
5.20
2
1.34

Astăzi în La Liga este programată înă o ediție a derby-ului Cataluniei. Espanyol va primi vizita celei mai mari rivale, Barcelona. Cele două echipe s-au întâlnit și acum câteva săptămâni în Cupa Spaniei iar victoriile atunci au fost împărțite. Ambele jocuri au fost unele echilibrate dar foarte dure deoarece așa cum suntem obișnuiți jucătorii nu se dau la o parte de la nimic într-un astfel de joc.  Forma echipelor poate fi una hotărâtoare într-un astfel de meci. În ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații a înscris o singură echipă. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o cotă destul de bună de pe urma acestui meci.

Espanyol încearcă să își revină după o serie de rezultate foarte slabe. Gazdele partidei din aceatsă seară vin după trei înfrângeri suferite în ultimele trei partide în toate competițiile. Astăzi au nevoie de un rezultat bun pentru a se pune la punct din punct de vedere al moralului. În La Liga, Espanyol este pe poziția a 14-a după ce a reușit să acumuleze doar 24 de puncte. Cei de la Espanyol speră să repete victoria de la mijlocul lunii ianuarie când a învins cu 1-0 chiar adversara din această seară cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.34.

Barcelona pornește ca favorită și în partida de astăzi. Messi și compania trebuie să abordeze cu mare seriozitate adversara din această seară deoarece a demonstrat că se poate motiva peste măsură și să obțină un rezultat foarte bun. Barca conduce detașat în La Liga având un avans de 11 puncte față de echipa de pe locul al doilea, Atletico Madrid. Barcelona este singura echipă din Primera Division care nu a suferit nicio înfrângere în acest sezon. Așa cum era de așteptat Barca are cea mai bună ofensivă a sezonului. Și în clasamentul golgeterilor conduc tot doi jucători de la oaspeții de astăzi. Messi și Suarez au reușit să înscrie de 36 de ori împreună. Biletul zilei va avea ca pronostic pentru acest meci o victorie a Barcelonei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe ponturile propuse de echipa noastră.