Biletul zilei: Espanyol vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Espanyol - Atletico Madrid
1
5.50
X
3.45
2
1.75

Etapa cu numărul 17 din La Liga continuă cu partide foarte interesante. Astăzi vom avea un meci cu implicare în partea superioară a clasamentului. Atletico Madrid se va deplasa la Barcelona pentru duelul cu Espanyol. Acest meci se anunță unul foart greu pentru ambele echipe chiar dacă diferența din clasament dintre cele două formații este destul de mare. Și forma de moment este în favoarea oaspeților dar asta nu înseamnă că vor avea un meci ușor în această seară. Citește acest articol și doar atunci o să afli pronosticul pentru biletul zilei propus de echipa noastră.

Espanyol nu face un sezon deloc bun. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze numai 17 puncte. Ofensiva este marea problem a echipei deoarece nu a reușit să marcheze decât 13 goluri. Ținând cont de faptul că Atletico are o defensivă foarte bine pusă la punct va fi foarte greu pentru cei de la Espanyol. Formația gazdă are trei înfrângeri în ultimele cinci etape disputate. Singurele lucruri positive sunt o singură victorie și un rezultat de egalitate. În fața propriilor fani Espanyol are două înfrângeri în ultimele trei etape disputate. Pronosticul pentru biletul zilei te va ajuta de fiecare dată să mergi spre profit.

Atletico Madrid pornește ca favorită clară. Trebuie să remarcăm faptul că echipa lui Simeone are și o cotă foarte bună oferită de casele de pariuri pentru un success. În acest moment cei de la Atletico sunt principala următoare a Barcelonei în cursa pentru titlul de campioană. Oaspeții partidei din aceatsă seară au reușit să acumuleze până în acest moment 35 de puncte, fiind la șase puncte de Barcelona. Cele două formații aflate în fruntea clasamentului nu au suferit nicio înfrângere în acest sezon. Atletico vine după patru victorii în ultimele patru etape ceea  ce ne artă că traversează o formă foarte bună.  În trei dintre aceste meciuri, Atletico nici nu a primit gol. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare, oaspeții din această seară sunt pe prima poziție.  Astăzi oaspeții vor face tot posibilul pentru a pune presiune pe Barca care va disputa EL Clasico în această etapă. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Atletico. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să ți cont de ponturile oferite de echipa noastră.