Biletul zilei: Emiratele Arabe Unite vs Arabia Saudită

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Emiratele Arabe Unite - Arabia Saudită
1
5.00
X
3.80
2
1.70

O nouă etapă a calificărilor pentru cupa mondială de anul viitor bate la ușă. Astăzi se va disputa primul meci al acestei etape urmând ca zilele viitoare să avem foarte multe meciuri din preliminarii. Țelul tuturor echipelor este participarea, anul viitor la Campionatul Mondial din Rusia. Singurul meci de astăzi din preliminarii este o întâlnire din zona Asiei. Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită se vor duela de la ora 19:30 pentru cele trei puncte foarte importante pentru economia calificării. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul interesant dar e important să citiți argumentarea noastră.

Emiratele Arabe Unite nu sunt o echipă obișnuită cu participarea la Campionatele Mondiale. După câte se pare este posibil să rateze încă o prezență la o nouă ediție a Cupei Mondiale. Gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziția a patra a clasamentului, fiind prima echipă sub linie. După opt jocuri disputate jucătorii din EAU au acumulat doar 10 puncte în clasamentul grupei și nu traversează o formă deloc bună.  Cu un singur punct în ultimele trei partide suporterii echipei gazde nu pot spera la mare lucru nici de la acest meci. În acest moment jucătorii naționalei EAU sunt la șase puncte disptanță de participarea direct la mondial. Acest meci putem spune că este ca o finală pentru gazde. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.70.

Arabia Saudită pornește ca favorită astăzi atât prin prisma valorii dar și a experienței. Oaspeții din această seară ocupă poziția a două a clasamentului cu 16 puncte fiind la un singur punct distanță de lidera grupei Japonia. Lupta pentru calificarea direct în Rusia este una strânsă deoarece sunt trei echipe care se luptă pentru două locuri. Chiar dacă a suferit o înfrângere în ultimul joc, echipa națională a Arabiei Saudite are două victorii în ultimele trei partide. De notat este și faptul că echipa oaspete are cel mai bun atac al grupei cu 15 goluri marcate. În cele patru partide disputate în deplasare de către saudiți, ei au înregistrat două victorii și două înfrângeri, dar astăzi ne așteptăm la o nouă victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirit în momentul plasării biletului. Cota de astăzi de pe biletul zilei o putem juca în fomat single.