Biletul zilei: Elveția vs Ungaria

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Elveția - Ungaria
1
1.23
X
6.00
2
14.00

Preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia 2018 devin din ce în ce mai interesante cu cât se apropie. Emoțiile cresc pentru suporteri iar miza fiecărui meci începe să își spună cuvântul asupra fiecărui meci. Astăzi la fel ca în zilele trecute avem meciuri foarte interesante pe care noi, iubitorii fotbalului nu trebuie să le ratăm. Am ales să prezentăm și să oferim un pronostic pentru meciul dintre Elveția și Ungaria ce se va disputa astăzi. Acest meci este foarte interesant pentru configurația viitoare a grupei. Jocul se va disputa în cadrul grupei B unde mai evoluează echipele Portugaliei, Andorei, Insulele Feroe și Letonia. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Elveția începe această partidă din postura de echipă aflată pe prima poziție a clasamentului. În acest moment elvețienii au acumulat 24 de puncte după ce au arătat un joc foarte bun în aceste preliminarii. Gazdele din această seară sunt una dintre cele mai bune echipe a preliminariilor deoarece nu au făcut niciun pas greșit după opt etape disputate. Au reușit să obțină victoria în toate meciurile jucate.  Defensiva a fost puncte forte al echipei deoarece au încasat doar trei goluri. Pentru elvețieni este foarte importantă victoria în această seară deoarece marți va disputa cel mai greu meic al preliminariilor, în deplasare cu Portugalia. Acel meci va hotărâ ce echipă se va califica direct în Rusia. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a gazdelor și chiar dacă avem o cotă mică, putem juca acest meic în combinație cu alte evenimente.

Ungaria a dezamăgit oarecum în aceste preliminarii după prestația destul de bună arătată la Europeanul de anul trecut. În acest moment vecinii noștrii nu mai au nici o șansă la calificare. Ultimele patru meciuri au fost unele de coșmar pentru unguri. În aceste meciuri au înregistrat trei înfrângeri ceea ce este foarte mult pentru ca o echipă să se califice la un mondial. În deplasare ungurii din patru partide au obținut doar două puncte ceea ce le poate da de gândit și pentru următoarele peliminarii.  Biletul zilei poate fi câștigător doar dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și atunci o să câștigi cu biletul zilei.