Biletul zilei: Elveția vs Japonia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Elveția - Japonia
1
1.60
X
3.75
2
6.30

Numărătoarea inversă pentru Campionatul Mondial a început. Mai sunt doar câteva zile iar echipele încearcă să facă ultimele teste pentru a vedea nivelul la care sunt înaintea competiției. Pe Arena din Lugano, Elveția va primi vizita echipei Japoniei. Partida chiar dacă este un amicală, va avea un nivel destul de ridicat deoarece ambele echipe sunt calificate la Campionatul Mondial din Rusia. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foaret mult timp dar acea întâlnirea s-a terminat după ce s-au înscris șapte goluri. Sperăm ca și în această seară să asistăm la un joc foarte spectaculos. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest joc.

Elveția are ca obiectiv la acest Mondial calificarea din grupa din care face parte. Acest obiectiv nu este unul deloc ușor deoarece face parte din una dintre cele mai puternice grupe. La acest mondial, elvețienii au ajuns după ce au lăsat acasă pe Irlanda de Nord în urma meciurilor de baraj. Grupa de calificare au terminat-o pe poziția a doua în spatele, Portugaliei. Gazdele partidei de astăzi au fost repartizate în grupa E alături de Brazilia, Serbia și Costa Rica. La prima vedere se vor lupta cu Serbia pentru poziția a doua deoarece principala favorită a acestei grupei este Brazilia. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic ce va avea o cotă de 1.60.

Japonia nu este cotată cu șanse foarte mari nici în acest meci, nici la Campionatul Mondial. Echipa din Țara Soarelui Răsare trece printr-o formă de moment foarte slabă deoarece au trei înfrângeri și un rezultat de egalitate în ultimele patru meciuri disputate. Ei au nevoie ca astăzi să facă un meci foarte bun, macar pentru a își recăpăta moralul. În Rusia și ei vor avea parte de o grupă destul de grea din care mai fac parte Polonia, Columbia și Senegal. Polonia și Columbia sunt favorite la calificare dar și Japonia poate încurca oricând calculele oricărei dintre echipe. În trei din ultimele patru meciuri au primit cel puțin două goluri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră gratis în fiecare zi. Găsești biletul zilei doar pe site-ul nostru Beturi.ro.