Biletul zilei: Elveția vs Irlanda de Nord

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Elveția - Irlanda de Nord
1
1.45
X
4.35
2
9.50

Echipa națională a Elveției este cu un pas la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor după victoria din meciul tur contra Irlandei de Nord. În acel meci la sfârșitul celor 90 de minute s-a înregistrat scorul de 1-0 pentru gazdele de astăzi. După acel meci s-a iscat un întreg scandal deoarece s-a acordat un penalty după lungi parlamentări. Astăzi echipele vor da totul în teren pentru ca la sfârșit să poată sărbători calificarea la turneul final. Elvețienii sunt favoriți la victorie și în acest joc. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci o să îl aflați doar citind articolul nostru.

Elveția este văzută deja calificată de foarte multă lume și ar fi o mare surpriză să piardă avantajul câștigat la sfârșitul meciului tur. Pe propriul teren echipa gazdă din această searp este foarte puternică. În preliminarii a câștiat toate meciurile disputate pe teren propriu. Astfel are șase victorii în ultimele șase jocuir de acasă. Trebuie s ținem cont și de faptul că au învins și echipa Portugaliei care este campioana Europeană. Marcatorul în meciul disputant la Belfast a fost unul dintre cei mai buni jucători ai elvețienilor, Ricardo Rodriguez. Chiar dacă au fost multe discuții referitoare la golul marcat de Elveția trebuie să observăm că au dominat clar jocul. Posesia, ocaziile de gol dar și numărul șuturilor pe spațiul porții, toate a fost în favoarea lor. Pronosticul pentru biletul zilei este 1 mizând pe o calificare fără emoții a Elveției.

Irlanda de Nord ar doar variant victoriei pentru meciul din această seară. Orice alt rezultat îi va lăsa acasă de nord-irlandezi. În preliminariile recet încheiate, oaspeții partidie din această seară nu au obținut rezultate foarte bune. În cele cinci meciuri disputate departe de proprii fani au reușit să câștige doar în Azerbaijan și San Marino, adversari destul de modești. Pentru meciul de astăzi irlandezii trebuie practic să facă un meci extraordinar și să întoarcă practic cifrele din meciul tur. Dacă este să analizăm șansele oaspeților, observăm că nu prea au șanse foarte mari. Biletul zilei de astăzi poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe poturile noastre. Cota pe care vom miza în această seară este de 1.45 care poate fi jucată în format single pe biletul zilei.