Biletul zilei: Elveția vs Costa Rica

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Elveția - Costa Rica
1
1.67
X
3.60
2
6.80

Suspansul este la cote ridicate în grupa E. Acolo evoluează ca mai titrată echipă de la Cupa Mondială, Brazilia. Până la meciul Braziliei pe care îl va avea tot astăzi cu Serbia noi ne vom îndrepta atenția la meciul dintre Elveția și Costa Rica. Cele două națioanle s-au întâlnit ultima dată într-un meic direct aproximativ acum opt ani, atunci impunându-se Costa Rica. Astăzi vom avea un meic cu totul diferit deoarece Elveția are nevoie de puncte pentru a se califica în optimi în timp ce Costa Rica este eliminată din competiție. Acest meci este unul decisiv pentru elvețieni care dacă vor obține un rezultat pozitiv vor fi siguri de calificare. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe Beturi.ro.

Elveția a făcut două jocuri foarte bune la acest Campionat Mondial. Înaintea competiției se credea că elvețienii se vor lupta cu Serbia pentru poziția a doua dar acum vedem că ei au șanse chiar la primul loc. În prima partidă disputată au obținut o remiză surprinzătoare în fața Braziliei cu scorul de 1-1. În acel meci au fost conduși cu scorul de 1-0 dar au avut puterea de a reveni pe tabelă. În cel de-al doilea meci au jucta contra Serbiei. După ce sârbii au condus cu 1-0, elvețienii au revenit și au reușit să câștoge cu 2-1. Observăm puterea de revenire a elvțienilor chiar dacă au fost conduși în ambele meciuri. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Elveției în acest meci.

Costa Rica a avut evoluții destul de bune în cele două partide dar ei nu au reușit să acumuleze vreun punct. În primul joc au pierdut la limită în fața Serbiei printr-o execuție de geniu a lui Kolarov. După acest meci a urmat partida contra Braziliei. Și în acel joc, costaricanii s-au apărat foarte bine dar pe final defensiva a cedat iar keylor Navas a fost nevoit să scoată de două ori mingea din propria poartă. Astăzi este ultima șansă pentru Costa Rica de a mai acumula vreun punct în aceatsă grupă. Pentru ei presiunea a dispărut deoarece sunt deja eliminați. Biletul zilei poate fi o sursă de venit adcă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi și o să realizezi profit pe termen lung.