Biletul Zilei: Elveția vs Belarus

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Elvetia vs Belarus
Elveția - Belarus
1
1.35
X
4.75
2
10.00

În prima zi a sezonului estival meciurile interesante continuă. Astăzi avem primele meciuri amicale ce anunță apropierea unei noi runde a preliminariilor Cupei Mondiale ce se va disputa vara viitoare în Rusia. Un meci care sperăm să fie foarte spectaculos se va disputa între Elveția și Belarus. Partida va avea fluierul de start la ora 21:45. Acest meci între două echipe naționale nu trebuie sa lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Elveția este marea favorită la victorie în această întâlnire. Ultimele etape dar și poziția ocupată în grupă vor duce echipa Elveției spre victorie. Gazdele fac parte din grupa B a calificarilor acolo unde evoluează alături de echipele: Portugalia, Ungaria, Insulele Feroe, Letonia și Andora. Forma de moment aratată de elvețieni este una foarte bună. Ei au obținut victorii în toate cele cinci meciuri ale grupei fiind pe prima poziție a clasamentului. Au două puncte avans față de campioana europeană, Portugalia. În acest meci Elveția va exersa fazele de joc pentru partida pe care o vor disputa în Insulele Feroe în data de 9.06.2017. Meciul din Feroe este obiectivul principal al echipei pentru această reuniune din cadrul calendarului FIFA. Elvețienii au cea mai bună apărare a grupei cu doar trei goluri primite. Pentru acest meci elvețienii au șanse foarte mari să obțină cele trei puncte puse în joc. Pentru biletul zilei vom miza pe cota de 1,33 pe care o au la victorie.

Belarus va încerca să demonstreze că nu este echipă cu prestații foarte slabe așa cum lasă de văzut ultimele rezultate. În ultimele trei meciuri cei din Belarus au suferit trei înfrângeri. Asta înseamnă că au făcut câteva jocuri foarte slabe care  nu îi reprezintă. Oaspeții fac parte din grupa A a calificarilor alaturi de Franța, Suedia, Bulgaria, Olanda și Luxemburg. Franța este lidera grupei cu 13 puncte obținute. Belearus a obținut doar două remize și a suferit trei înfrângeri, nesimțind gustul victorie în partidele din aceasta grupă. În acest meci vor pregati urmatoarea partidă ce va avea o miza foarte mare, cea cu Bulgaria. Biletul zilei poate fi o sursa de câștig dacă mizezi pe pronosticurile oferite de noi pe site. Bilanțul pentru biletul zilei se va face la sfârșitul unei anumite perioade de timp.