Biletul zilei: Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Eintracht Frankfurt - Werder Bremen
1
1.78
X
3.55
2
4.80

După spectacolul din cupele europene de la mijlocul săptămânii astăzi reîncep campionatele naționale. Bundesliga ne programează un meci interesant în deschiderea etapei cu numărul 11. Eintracht Frankfurt va primi vizita echipei Werder Bremen, cândva o prezență nelipsită în cupele europene. Dacă privim cifrele acest meci are o favorită destul de clară. Partdida va fi interesantă și pentru faptul că Werder are nevoie disperată de puncte în lupta pentru a evita ultimele poziții. Am ales acest meci pentru biletul zilei pentru cotele atractive pentru care le avem.

Eintracht Frankfurt este cotată ca favorită și are de partea sa atât forma de moment dar și cifrele.  Gazdele partidei din această seară ocupă în acest moment poziția a 10-a a clasamentului fiind la mijlocul acestuia. Au acumulat 15 puncte și au o linie de clasament formată din patru victorii, trei remize și trei înfrângeri. În ultimele etape echipa gazdă a arătat o formă foarte bună care o arată ca și favorită în acest joc. În ultimele patru meciuri nu au suferit nicio înfrângere. În acest interval au obținut 2 victorii si două rezultate de egalitate. Chiar dacă pe propriul teren au suferit două înfrângeri la început de sezon, acum vin după o victorie și o remiză în fața propriilor fani. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1 și sperăm că vom profita de cota avantajoasă a gazdelor.

Werder Bremen este una dintre cele mai slabe echipe din Bundesliga după prestațiile arătate după cele 10 etape disputate. Werder a acumulat doar cinci puncte cu ocupă poziția a 17-a a clasamentului, penultima.  Alături de FC Koln este singura echipă care nu a câștigat nicio partidă în acest sezon, toate punctele venind în urma unor remize.  Oaspeții au cea mai slabă ofensivă cu doar trei goluri marcate în acest sezon. Un alt lucru care ne arată detalii despre ofensiva oaspeților este faptul că în ultimele cinci partide nu au reușit să înscrie ceea ce este foarte puțin pentru acest nivel. Pronosticul pentru biletul zilei ne aduce o cotă de  1.78. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ai inspirația necesară pentru a alege ponturile câștigătoare.