Biletul zilei: Eibar vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletl zilei
Eibar - Real Madrid
1
6.10
X
4.60
2
1.50

Primera Divisio e propune și în această etapă meciuri foarte interesante. În această zi sunt programate foarte multe partide care ne vor ține aproape de micul ecran. În primul meci al zilei din Spania, Eibar va primi vizita celor de la Real Madrid. Meciul acesta contează pentru runda cu numărl 28 din La Liga. Se anunță un meci foarte interesant în care cei de la Eiar pot spera la oținerea unui rezultat foarte bun ținând cont de forma pe care o traersează în acest sezon. Ultimele două meciuri direte au fost câștigate de cei de la Real Madrid la trei goluri diferență dar este aproape sigr că lucrurile astăzi u vor sta la fel. Biletul zilei la pariuri poate fi un venit în fiecare lună.

Eiar face un sezon foarte bun și surprinde prin rezultatele foarte bune obținute. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a opta a clasamentului. Ei au obținut până în acest moment 39 de puncte. În ultima perioadă gazdele de astăzi nu au obținut rezultate deloc constante. În ultimele patru etape au două înfrângeri, o victorie și un rezultat de egalitate. În fața propriilor suporteri au reușit să câștige două partide în ultimele cinci etape disputate. Astăzi cei de la Eibar au o șansă destul de mare să obțină ceva la sfârșitul meciului. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.50 pentru acest meci.

Real Madrid pornește ca favorită pentru a obține cele trei puncte. Elevii lui Zidane au un moral foarte bn după ce au reșit la mijloul acestei săptămâni să elimine pe PSG din UEFA Champions League. În La Liga Real se află într-o revenire de formă ținând cont că acum au ajuns pe poziția a treia a clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat 54 de puncte până acum. Madrilenii au patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate în campionatul Spaniei. O veste foarte bună pentru tehnicianul oaspeților este că în această seară nu va avea nici un jucător indisponibil. Pe biletul zilei am mers pe o victorie a Realului pentru că este echipa mult mai valoroasă și care astăzi credem noi că va câștiga. Biletul zilei poate fi o sursă de veit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre.