Biletul zilei: Eibar vs Girona

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Eibar - Girona
1
2.02
X
3.40
2
3.95

Într-o săptămână în care ne apropiem cu pași repezi de El Clasico, meciurile din Primera Division țin capul de afiș în aproape fiecare zi. Astăzi avem un meci de la care așteptăm spectacol. Eibar vor primi vizita celor de la Girona. Acest meci găsește cele două echipe la o distanță destul de mică astfel că așteptăm un joc deschis și spectaculos care să ne țină aproape de micile ecrane. Forma traversata de ambele formații este una destul de bună, astfel că meciul nu va fi unul relaxat pentru niciuna dintre cele două formații. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați numai dacă veți citi acest articol de pe Beturi.ro.

Eibar se prezintă la această partidă după o serie de meciuri foarte bună reușită în uultima perioadă. Înaintea jocului din această seară ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 21 de puncte. Forma foarte bună se vede atât în rezultatele înregistrate de echipă dar și în jocul acesteia. În ultimele cinci etape disputate gazdele din această seară au reușit să acumuleze patru victorii și un rezultat de egalitate. Mai mult de jumătate dintre punctele obținute au venit în această perioadă. Pe teren propriu cei de la Eibar vin după trei victorii în ultimele trei partide și în această seară își propun să o realizeze pe a patra. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Eibar.

Girona vine din postura echipei clasate mai bine în clasament. Ținând cont că este o echipă nou promovată cei de la Girona fac un sezon mult peste așteptările lor. Oaspeții partidie din această seară vin după două victorii în ultimele două meciuri, ambele obținute cu scorul de 1-0. Ei ocupă poziția a noua a clasamentului din La Liga după ce în acest sezon au reușit să acumuleze 23 de puncte în clasament. În șapte meciuri dipsutate în deplasare cei de la Girona au suferit o singură înfrângere ceea ce este foarte bine pentru echipă. Este prima oară când cele două formații se întâlnesc la nivelul primei ligi de fotbal a Spaniei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu noi, cu ponturile de la biletul zilei.