Biletul zilei: Eibar vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Eibar - Barcelona
1
6.50
X
4.50
2
1.48

La Liga ne propune și în acest sfârșit de săptămână partide foarte interesante. Una dintre cele mai în formă echipe din Europa, Barcelona va avea un meci destul de dificil astăzi, în deplasare contra celor de la Eibar. Catalanii se pregătesc deoarece marți vor avea o partidă dificilă în UEFA Champions League contra celor de la Chelsea. Echipa care domină acest sezon din La Liga este favorită în această seară să își treacă în cont încă trei puncte.Ambele echipe au un sezon foarte bun, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne facă să sperăm la un meci foarte spectaculos. Biletul zilei la pariuri ne va face să profităm de cot ape care o au cei de la Barcelona la victorie.

Eibar surprinde pe toată lumea în acest sezon atât prin jocul arătat dar și prin poziția pe care o ocupă în clasamentul din Primera Division. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a șaptea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 34 de puncte. Putem spune că după marile forțe ale fotbalului spaniel urmează ei. În ultimele patru etape nu au suferit nicio înfrângere, iar în ultimele două etape au înregistrat două victorii. Pe teren propriu au înregistrat doar trei înfrângere în acest sezon ținând cont că au disputant 12 partide. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 1.48.

Barcelona pornește și astăzi ca favorită așa cum o face în majoritatea meciurilor pe care le dispută. Catalanii sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 59 de puncte. Barca este singura echipă din cele mai puternice campionate care nu a suferit în acest sezon nicio înfrângere. Astăzi, tehnicianul oaspeților va putea alinia cel mai bun prim 11 deoarece nu lipsește nici un jucător important. Totuși trebuie să notăm faptul că în ultimele două runde cei de la Barcelona nu au reușit să câștige, terminând doar la egalitate ultimele două partide. Astăzi vom asista la un nou meci în care sperăm ca Messi să ne delecteze cu faze spectaculoase. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe biletul zilei pronosticurile oferite de noi iar pe o perioadă mai lungă o să realizezi profit.