Biletul zilei: Egipt vs Uruguay

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Egipt - Uruguay
1
8.25
X
4.10
2
1.52

Campionatul Mondial își intră în drepturi. După meciul foarte spectaculos de aseară dintre Rusia și Arabia Saudită, astăzi vom asista la trei partide de la cea mai importantă competiție. Primul meci al zilei este întâlnirea dintre Egypt și Uruguay. Întâlnirea va avea fluierul de start de la ora 15:00. Ne așteptăm la un meci foarte interesant și cu multe goluri marcate deoarece ambele echipe au jucători de clasă mondială în ofensivă. După victoria de aseară a Rusiei ambele echipe sunt oarecum obligate să câștige astăzi pentru a lupta la primul loc. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare de pe urma acestui meci.

Egipt este o echipă ce va fi foarte  urmărită la acest campionat mondial, mai ales prin pricina lui Mohamed Salah. Egiptenii au ajuns la mondial după ce au câștigat grupa preliminară din care au făcut parte alături de Ghana, Congo și Uganda. Forma din ultima perioadă arătată de Egipt este una foarte slabă. Ei nu au reușit să câștige nici unul dintre cele cinci meciuri amicale disputate înainte de această Cupă Mondială. Totuși în patru dintre acestea nu a evoluat Mohamed Salah. Chiar dacă Salah este un jucător de top, ceilalți colegi nu se ridică la nivelul lui, astfel că pentru faraoni va fi destul de greu în acest  meci de debut. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.52.

Uruguay pornește ca favorită în acest meci. Ei sunt favoriți chiar la fazele superioare ale acestei competiții. Ei au reușit calificarea de pe poziția a doua a grupei sud-americame, fiind în spatele Braziliei. Ținând cont că în atac au jucători ca și Suarez sau Cavani, trebuie să notăm și faptul că defensiva este și ea una redutabilă. În șase din ultimele nouă partide au reușit să nu primească gol. Mai mult în ultimele trei meciuri amicale au obținut victorii în care nu au primit nici un gol. Au un lot echilibrat pe toate posturile și cu jucători de o calitate foarte mare. În acest meci putem miza și pe numărul de goluri, peste 2.5 unde avem o cotă atractivă. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor din Uruguay în această  partidă. Dacă Uruguay nu ar obține cele trei puncte atât de importante, grupa s-ar complica foare mult și ar deveni din ce în ce mai interesantă. Pariază și câștogă cu biletul zilei propus de noi.