Biletul zilei: Ecuador vs Argentina

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Ecuador - Argentina
1
8.25
X
4.80
2
1.44

Preliminariile din Amedica de Sud se apropie de final, la fel ca în zona Europei. Suntem în fața ultimei etape dar și în fața unei immense surprize neplăcute. Argentina ar putea rata calificarea la mondialul de anul viitor în cazul unui nou rezultat negativ. Practic pentru Argentina este ziua decisivă chiar dacă adversaul este unul modest la prima vedere, Ecuador. Un mondial fără Argentina lui Messi nu ar avea același farmec, iar toți iubitorii fotbalului spectacol își doresc ca ,,pumele’’ să meargă în Rusia. Chiar dacă ecuadorienii nu mai au nici o șansă de calificare și traversează o perioadă foarte proastă din punct de vedere al rezultatelor nu se vor da la o parte. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a Argentinei în acest meci de totul sau nimic.

Ecuador ocupă poziția a opta a grupei cu 20 de puncte acumulate după cele 17 etape disputate. Dacă la începutul preliminariilor gazdele eau văzute cu șanse la calificare ultimele rezultate au influențat negative parcursul echipei. În ultimele cinci etape Ecuador a suferit tot atâtea înfrângeri ceea ce înseamnă că treversează o perioadă foarte slabă. Ecuadorul pare o echipă facilă pentru argentinieni dar în fotbalul de astăzi orice rezultat este posibil. Biletul zilei la pariuri ne aduce o cotă de 1.44.

Argentina este disperată să câștige acest meci. Situația în care se află starurile Argentinei nu este una deloc plăcută. Nu au reușit vrei victorie în ultimele patru partide. În aceste patru meciuri au reușit să marcheze un singur gol în remiza cu Venezuela, scor  1-1. Argentina este pe cale să devină decepția preliminariilor dacă nu vor reuși să se califice sau să ocupe locul de baraj, acolo unde vor întâlni Noua Zeelandă. Chiar dacă au obținut doar 25 de puncte în 17 etape argentinienii sunt obșigați să se trezească în ceasul al 12-lea pentru a obține biletele pentru Rusia. Ar fi o mare dezamăgire pentru toată lumea dacă jucători ca Messi, Dybala, Di Maria, Icardi și alții să nu evolueze la Campionatul Mondial. Forța ofensivă a ,,albceleștilor trebuie să își spună cuvântul în meciul e astăzi’’. Pronosticul pentru biletul zilei pare destul de sigur în acest moment dar după ce am văzut în aceste preliminarii ce mai poate fi sigur pentru Argentina? Cota de 1.44 pe o  victorie a argentinienilor poate fi jucată în format single pe biletul zilei.