Biletul zilei: Dynamo Kiev vs Shakhtar Donetsk

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dynamo Kiev - Shakhtar Donetsk
1
3.30
X
3.15
2
2.10

Sezonul din Ucraina se află în etapele de debut dar lupta este una din ce în ce mai echilibrată. Astăzi în cea de-a treia etapă a sezonului vom asista la încă un meci al celui mai cunoscut meci din Ucraina. Pe Olimpiyskiy Stadium din Kiev, Dynamo va primi vizita celor de la Shakhtar Donetsk. Ambele echipe au obținut victorii în primele două etape astfel că jocul le găsește pe cele două adversare la egalitate de puncte. Cele două echipe s-au întâlnit acum câteva zile în Super Cupa Ucrainei iar acel meci a fost câștigat de cei de la Dynamo Kiev. Biletul zilei la pariuri ne va aduce astăzi un pronostic câștigător cu meciul zilei.

Dynamo Kiev are avantajul moral asupra adversarei de astăzi. Gazdele partidei de astăzi au reușit să câștige ultimele două meicuri directe în fața celor de laShakhtar. În cele două etape disputate în acest sezon Dynamo Kiev a obținut două victorii identice cu scorul de 1-0. Ei au învins pe cei de la Vorskla și Lviv. Chiar dacă nu au făcuts pectacol în cele două partide ceea ce este foarte important este că au reușit să câștige. Astfel chiar dacă Dynamo Kie nu este favorită la victorie astăzi ei trebuie să își joace șansa și să obțină un rezultat important. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.10.

Shakhtar Donetsk este favorită la victorie în acest meci atât în opinia noastră dar și a caselor de pariuri. Echipa care a dominat ani la rând campionatul din Ucraina este și acum pe prima poziție a clasamentului datorită golaverajului. În prima etapă oaspeții partidei de astăzi au învins pe Desna cu scorul de 2-0 pentru ca în cea de-a doua rundă să învingă pe A. Kiev cu scorul de 3-0. Astăzi Shakhtar trebuie să învingă pentru a își lua revanșa după ultimeledouă înfrângeri în meciuri directe. Niciuna dintre cele două formații u vor aea jucători importanți indisponibili astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11. Acest meci se anunță a fi un spectacol și nu trebuie ratat și trebuie să îl avem pe biletul zilei pentru a îl urmări cu un interes mai mare Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.