Biletul zilei: Dynamo Kiev vs Sahtior Donetsk

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dynamo Kiev - Sahtior Donetsk
1
3.25
X
3.30
2
2.06

Campionatul din Ucraina se încheie cum nu se poate mai frumos. Partida care va încheia un nou sezon foarte interesant din Ucraina este meciul reprezentativ al acestei țări. Dymano Kiev va primi vizita celor de la Sahtior Donetsk. Chiar dacă Sahtior este deja campioană acest lucru nu înseamnă că acest meci nu va avea încărcătura sa. Cu o victorie în acest meci echipa care va învinge își va salva sezonul. Rivalitatea dintre cele două echipe atinge cote înalte înaintea fiecărui meci. Diferența de cinci puncte în favoarea oaspeților le asigură acestora titlul de campioană. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru meciul de astăzi.

Dynamo Kiev va lupta să obțină o victorie de palmares în această seară chiar dacă la titlu nu mai are nici o șansă. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze în acest sezon 70 de puncte. Cei de la Dymano Kiev au o serie destul de bună în care au obținut patru victorii în ultimele cinci partide. În acest meci nu va mai conta forma de moment ci doar motivația cu care cele două echipe vor intra pe teren. Ei au și o revanșă de luat față de cei de la Shakhtar după ce în urmă cu câteva zile au pierdut finala Cupei Ucrainei cu scorul de 2-0. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.06.

Sahtior Donetsk este pe cale de a încheia un sezon foarte bun. În UEFA Champions League au ajuns până în optimi. Această performanță este dublată de cucerirea Cupei Ucrainei și a titlului care matematic este al celor de la Sahtior. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze până acum 75 de puncte. În ultimele patru etape au reușit să înregistreze patru victorii care le asigură un moral foarte bun pentru meciul din această seară.  Referitor la cifre cei de la Sahtior au dominat acest sezon deoarece au cea mai bună defensivă far și cea mai bună ofensivă. Titlul de campioană ce va fi obținut astăzi vine să încununeze sezonul foarte bun al oaspeților. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre. Pariază pe biletul zilei și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.