Biletul zilei: Dundee United vs Queen of South

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dundee United - Queen of South
1
1.80
X
3.60
2
3.90

Într-o săptămână în care se apropie meciurile de verificare ale echipelor naționale nu avem prea mult fotbal. Oferta este una destul de restrânsă așa că trebuie să ne aruncăm privirea spre meciurile din ligile inferioare. În Liga a doua din Scoția avem programat astăzi un joc foarte interesant în lupta la promovare. Dundee United va primi vizita celor de la Queen of South. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon dar de fiecare dată au câștigat cei de la Dundee. Diferența dintre cele două echipe este una destul de mică astfel că ne putem aștepta la orice rezultat pe tabela de marcaj. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important pentru meciul din această seară.

Dundee United este echipa favorită în aceatsă partidă. După părerea noastră are o cotă destul de mare ce nu trebuie ratată. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a treia a clasamentului, loc ce duce la baraj. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 44 de puncte. Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu Dundee ocupă poziția a doua ceea ce ne aartă că joacă foarte bine în fața propriilor suporteri. Având avantajul moral dar și faptul că vor evolua în fața propriilor fani, cei de la Dundee pornesc favoriți în jocul de astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.80.

Queen of South trebuie să se gândească pentru acest meci doar la victorie. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a șasea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze în acest sezon 38 de puncte. Forma de moment nu este una tocmai bună deoarece au înregistrat două înfrângeri în ultimele două partide. În ultimele cinci etape Queen of South au înregistrat o singură victorie ceea ce este destul de puțin. Astăzi credem că va fi un meci foarte greu pentru echipa oaspete ținând cont că vor evolua în fața unei echipe foarte puternice pe teren propriu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro și o să realizezi profit pe termen lung.