Biletul zilei: Dundalk vs Galway

Recomandarea noastră: 1

Dundalk - Galway
1
1.14
X
8.00
2
15.00

Premier Division din Irlanda este în plină desfășurare și astfel meciurile din această competiție nu trebuie ratate.  Astăzi în cadrul rundei cu numărul 22 avem o partidă foarte interesantă pe care o putem adăuga cu încredere pe biletul zilei la pariuri sportive. O partidă pentru care pontul nostrum sperăm să fie câștigător este cea dintre Dundașk și Galway. Aceast meci se va disputa pe arena Oriol Park, iar spectacolul ce se anunță nu trebuie ratat de iubitorii fotbalului. Cele două echipe sunt de o valoare complet diferită, iar asta vom vedea în cadrul acestui articol.

Dundalk  este aproape sigură de poziția a doua a clasamentului. Pentru titlul de campioană nu mai are nici o șansă. Campionatul este câștigat de cei de la Cork City care au dominat acest sezon încă de la început. Dundalk a obținut 37 de puncte și este a două echipă după Cork City la majoritatea capitolelor. Ofensiva este a doua a campionatului cu 41 de goluri înscrise și doar 17 primite, în cele 19 meciuri disputate. Forma de moment traversată de echipa gazdă este una foarte bună. În ultimele patru etape au suferit o singură înfrângere dar au reușit să obțină trei victorii. Înfrângerea a fost în fața echipei de pe prima poziție, iar victoriile au fost toate, la scor și fără gol primit.  Gazdele sunt favorite la victorie având o cotă de 1.14. Chiar dacă este o cotă mică putem profita de ea pentru biletul zilei.

Galway este cea mai slabă echipă a acestui sezon și au șanse foarte mari să retrogradeze. Înaintea acestei partide ocupă poziția a 12-a ultima a clasamentului cu doar 15 puncte acumulate. Pe parcursul acestui sezon au doar două victorii ceea ce este foarte puțin pentru pretențiile primei ligi. În ultimele cinci etape nu au simțit gustul victoriei. În această perioadă au suferit patru victorii și au reușit să câștig eun singur punct în urma unei remize cu Sligo Rovers. Cu biletul zilei la pariuri sportive poți avea de câștigat dacă vei ține cont de ponturile noastre. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza cu încredere pe 1.