Biletul zilei: Dunărea Călărași vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

dunarea cfr liga 1
Dunărea Călăraşi - CFR Cluj
1
7,50
X
4,5
2
1,70

Spiritele sunt încă agitate la CFR. De acest lucru poate profita Dunărea Călărași deoarece, cele două formații se vor întâlni în meci direct. Aceasta este prima confruntare directă dintre cele două echipe dar ținând cont că cele două echipe se află în situație total diferită acest meci este deschis oricărui rezultat. Chiar dacă cei de la CFR au de partea lor valoarea și tehnica, atunci cand începe meciul, totul se echilibrează. În prima etapă ambele echipe au obtinut rezultate surprinzătoare dar oare mai este loc și pentru alte surprize? Acest meci are o încărcătură foarte mare pentru cei de la Cluj dar Dunărea Călărași poate profita oricând. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă destul de mare cu meciul dintre Dunărea Călărași și CFR Cluj.

Dunărea Călărași a furnizat una dintre suprizele placute ale primei etape. Putem spune că ei au reușit o performanță prin victoria obținută în fața celor de la Viitorul cu scorul de 1-0. Golul victoriei pentru formația lui Dan Alexa a fost marcat de Honciu. Faptul că au un moral foarte bun și ca vor evolua pe teren propriu poate contribui decisiv la increderea celor de la Dunărea Călărași. Gazdele partidei de astăzi au arătat în prima etapă că sunt o echipă cu experiență la nivelul primei ligi și pot profita de orice greșeală a adversarilor. Biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.70.

CFR Cluj nu își mai permite un pas greșit. În această săptămână apele au fost foarte agitate la Cluj. Edi Iordănescu a fost înlocuit cu Toni Conceicao. Edi Iordănescu a fost înlocuit după ce nu s-a mai înțeles cu o parte dintre jucători. De obicei după ce un antrenor este schimbat urmează o reacție echipei. CFR a reușit doar o remiză în prima etapă în fața celor de la Botoșani după care a fost învinsă de Malmo în preliminariile din UEFA Champions League cu scorul de 1-0. Astăzi sperăm ca CFR să își revină din punct de vedere psihic și să obțină cele trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de Beturi.ro. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei.