Biletul zilei: Drita vs Malmo

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Drita - Malmo
1
12.00
X
5.15
2
1.22

Astăzi este programată prima semifinală a Cupei Mondiale. Acela va fi cu siguranță cel mai urmărit meci al zilei. Totuși noi ca și pariori trebuie să aruncăm o privire și asupra altor competiții. Astăzi sunt programate primele meciuri din turul I preliminar. Un meci foarte important pentru noi este partida dintre Drita, campioana din Kosovo și Malmo, campioana Suediei. Cu echipa care se va califica din acest tur va juca în turul al doilea CFR Cluj. Clujenii cu siguranță vor fi cu ochii pe televizor pentru a își urmări viitorul adversar. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă interesantă pentru meciul din UEFA Champions League de astăzi.

Drita este campioana din sezonul trecut din Kosovo. În acest sezon Drita a disputat deja două meciuri în aventura europeană. Gazdele partidei de astăzi au fost nevoite să treacă prin tururile preliminare. Drita a trecut în primul tur de FC Santa Coloma pe care i-au învins cu scorul de 2-0 în prelungiri. În finala pentru a ajunge în acest prin tur din UEFA Cahmpions League campioana din Kosovo a fost nevoită să treacă de Lincoln. Și de ei au trecut tot în urma prelungirilor. Vedem că cei de la Drita și-au început de mult timp aventura europeană. Totuși ei sunt cotați cu șanse foarte mici deoarece Malmo este o echipă foarte puternică. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de avantajoasă de 1.22.

Malmo pornește ca favorită și astăzi dar și la calificare. Campioana Suediei este o echipă mult mai puternică și care este învățată chiar și cu grupele din UEFA Champions League. În campioantul Suediei, Malmo nu trece printr-o perioadă foarte bună, ei ocupând doar poziția a zecea după 13 etape disputate. În ultima etapă au obținut un succes de moral cu scorul de 4-0 în fața celor de la Sirius. Până acum ofensiva celor de la Malmo a produs 19 goluri. Ținând cont de adversarul pe care îl vor întâlni ne așteptăm ca Malmo să își asigure calificarea chiar de astăzi și apoi să o vedem la Cluj pentru meciul cu CFR. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa Beturi.ro în fiecare zi. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.