Biletul Zilei: Borussia Dortmund vs Benfica

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Borussia Dortmund a fost pusă în încurcătură de poziția fermă pe care a avut-o Benfica până acum. Posesia superioară pe care au avut-o nu i-a ajutat cu nimic în finalul jocului. Astfel, întâlnirea directă dintre Benfica și Dortmund s-a terminat cu scorul 1-0. Înfrângerea a fost aspră luând în considerare lipsa de acțiuni de atac a Benficăi. Citește în continuare și joacă biletul zilei.

De atunci, Borussia Dortmund și-a revenit în Bundesliga câștigând toate cele trei meciuri și marcând un număr senzațional de 12 goluri. Scorul cel mai mare cu care au câștigat a fost 6-2 împotriva lui Bayer Leverkusen în meciul de sâmbătă. Acest rezultat îi menține pe poziția a treia în tabel, fiind în spatele lui Bayer Munchen și RB Leipzig. Ar fi corect de menționat că s-au zbătut în acest sezon, dar pe teren propriu au avut unele scăpări. Au câștigat de unsprezece ori și au făcut șase egaluri din totalul de 17 meciuri jucate acasă, două dintre egaluri fiind apoi câștigate prin lovituri de departajare, la sfârșitul jocurilor.

Dortmund au înscris 44 de goluri în aceste 17 jocuri. Dintre acestea, 12 au fost marcate de Pierre-Emerick Aubameyang. Marcatorul atât de agil al lui Dortmund este de departe punctul lor forte de care Benfica trebuie să se ferească. Strategia cu cele mai mari șanse de reușită pare să se bazeze pe pase fulgeratoare către vârful înaintat.

Pentru o predicție corectă la biletul zilei trebuie să avem în vedere că Benfica nu este deloc într-o formă slabă. Victoria lor de sâmbătă cu 1-0 împotriva Feirense a fost a șaptea victorie consecutivă ceea ce îi face să fie pe primul loc în prima ligă portugheză, cu un punct prețios în fața urmăritoarei Porto.
Cotele de astăzi la biletul zilei sunt de 1.33 pentru victoria Borussia Dortmund și 6,2 pentru un egal. Dacă Benfica face un rezultat surpriză și faci această alegere, beneficiezi de o cotă de 10,5.