Biletul zilei: Dortmund vs Augsburg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dortmund - Augsburg
1
1.44
X
4.60
2
7.00

Prima zi a săptămânii ne aduce meciuri foarte spectaculoase. O partidă care ne-a atras atenția este confruntarea din Bundesliga în care pe Sighnal iduna Park, Borussia Dortmund va primi vizita celor de la Augsburg. Se anunță o partidă destul de interesantă în care ambele forații vor face totul pentru a își trece în cont cele trei puncte. În ultimele patru dueluri directe am asistat la meciuri foarte spectaculoase în care au marcat ambele echipe. Sperăm ca și astăzi să asistăm la același lucru. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi câștigă tor doar dacă ți cont de sfaturile noastre.

Dortumnd se afșă într-o formă foarte bună. Gazdele partidei din această seară vin după trei victorii obținute în ultimele trei etape din Bundesliga. Trebuie să notăm faptul că în ultimele două nici nu a primit gol. După aceatsă serie de meciuri, acum galben-negrii sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să își treacă în cont 40 de puncte. La mijlocul săptămânii trecute ei au reușit să obțină calificarea și în optimile de finașă ale UEFA Europa League după ce au obținut o remiză cu scorul de 1-1 în deplasare contra celor de la Atalanta. Forma foarte bună pe care o traversează cei de la Dortmund îi face să fie favoriți pentru meciul din aceatsă seară. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Borussia Dortmund în acest meci.

Augsburg va încerca să facă un meci bun și să oțină minim un punct la sfârșitul partidei. Oaspeții de astăzi sunt o echipă periculoasă care pot pune probleme oricui. Cei de la Augsurg ocupă poziția a zecea a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să obțină 31 de puncte. Forma d emoment este una destul de slabă. Ei vin după două înfrângeri suferite în ultimele două etape și ținând cont că meciul de astăzi se anunță unul foarte greu au șanse să bifeze o nouă înfrângere. În deplasare oaspeții de astăzi nu au reușit nici o victorie în ultimele patru partide. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Cita pe care o vom avea pentru biletul zilei la acets meci este de 1.44.