Biletul zilei : Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen

Rezultatul Nostru Recomandat: 2

Sambata dupa- amiaza are loc cel mai interesant meci al etapei cu numarul 23 din Bundesliga. Bayer Leverkusen se deplaseaza la Dortmund pentru derbyul etapei. Echipa lui Thomas Tuchel nu are cel mai bun sezon in campionat. Desi erau vazuti ca fiind principalii contracandidati ai lui Bayern, Borussia se afla momentan doar pe locul 3, fiind devansati de surpriza RB Leipzig. Acest lucru se datoreaza in principal inconstantei aratata de-a lungul sezonului, Dortmund pierzand prea multe puncte in fata unor echipe mai slab cotate. Trupa lui Tuchel pare insa sa-si fi revenit incet incet in 2017, reusind sa castige trei din cele cinci meciuri jucate. Pentru biletul zilei fotbal, casele de pariuri ofera cote de 1.50 pentru o victorie a lui Dortmund.

Atacul este comparimentul cel mai bun al galben- negrilor, Aubameyang fiind golgheterul campionatului cu cele 19 reusite ale sale. Dortmund are al doilea cel mai bun atac din Bundesliga, in urma liderilor de la Bayern. Galben- negrii au reusit 46 de goluri in 22 de partide, o medie de aproape 2.1 goluri pe meci. Leverkusen nu are cea mai buna defensiva din campionat, primind aproape 1.5 goluri pe meci. Un pariu ca Dortmund isi va pastra media de minim doua goluri marcate pe meci pare o idee potrivita pentru biletul zilei. Casele de pariuri ofera cote in jur de 1.50 pentru acest eveniment.

Bayer Leverkusen parcurge un sezon destul de slab pentru o echipa de calibrul lor. Aflati pe locul opt, Bayer nu prea mai are la ce sa spere de la acest an competitional. Calificarea in Europa League este la cinci puncte distanta, in timp ce locul 4 care duce la barajul Champions League este la 8 puncte. O victorie clara a lui Dormund este probabila in aceste conditii. Daca doriti sa mizati pe o victorie in handicap a galben- negrilor pentru biletul zilei fotbal, puteti gasi cote de 2.20 pentru acest eveniment.