Biletul Zilei: Dinamo Zagreb vs Rijeka

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Dinamo Zagreb vs Rijeka
Dinamo Zagreb - Rijeka
1
2.40
X
3.10
2
2.80

Fotbalul din Croația este tot mai aproape de ultima partidă din acest sezon. Finala Cupei Croației se va desfășura astăzi la ora 21:15. Meciul va avea loc pe teren neutru la Varazdin. În această seară vor avea primele două echipe clasate în campionat.

După ce a pierdut titlul în cel de-al doilea sezon, Dinamo Zagreb va avea o mare dorință de a obține Cupa. Rezultatul final al partidei va fi greu de anticipat, deoarece ambele echipe au avut ocazia să obțină cupa la finalul unui meci care va disputa cu trofeul pe masă. Aceasta finală a Cupei Croației nu trebuie sa lipsească de pe biletul zilei pe care vom plasa la pariuri.

Dinamo Zagreb se află într-o formă foarte bună pe această finală a sezonului. În ultimele cinci meciuri au fost obținute cinci victorii foarte concludente. Campionatul l-au încheiat la doar două lungimi în spatele celor de la Rijeka, acumuland 86 de puncte. Ofensiva a fost atuul echipei reușind să înscrie de 86 de ori pe parcursul sezonului. În semifinalele cupei au participat pe RNK Split de care au trecut cu scorul de 6-0.

Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la Dinamo Zagreb. Mizăm pe faptul că jucătorii lor vor avea un plus de motivație pentru a obține un trofeu în acest sezon.

Rijeka a obținut titlul de campioană după ce un sezon foarte bun în care au acumulat 88 de puncte. În ultimele cinci etape a apărut relaxarea în jocul lor, obținând trei victorii și au suferit două înfrângeri. Pe traseul pînă la aceasta finală a cupei au întâlnit adversari precum: Rudes, Lokomotiv Zagreb sau Osijek în semifinale. Rijeka a avut cea mai bună ofensivă a campionatului cu 71 de goluri înscrise dar și cea mai bună defensivă cu doar 23 de goluri primite. Putem spune că echipa la care evoluează și romanul Florentin Matei a meritat titlul de campioană.

Pentru biletul zilei vom miza pe dorința de revanșă a celor de la Dinamo Zagreb. În ultimul meci direct dintre cele două echipe Dinamo s-a impus cu scorul de 5-2. Pentru a avea profit cu biletul zilei este foarte important să citești analizele noastre de pe site.