Biletul zilei: Dinamo Zagreb vs Hajduk Split

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo Zagreb - Hajduk Split
1
1.65
X
3.40
2
5.00

În această seară în Croația avem un meci foarte încins. Se va disputa finala cupei Croației. Partida se va disputa pe arena celor de la Cibala și va aduce la centru două echipe foarte iubite. Dinamo Zagreb și Hajduk Split se vor lupta cu trofeul pe masă într-un meci foarte spectaculos. În acest cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, iar victoriile au fost împărțite. Astăzi ne așteptăm la un spectacol atât în teren cât și în tribune. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Dinamo Zagreb pornește ca favorită în această partidă așa cum o face în foecare meci ce îl dispută în campionatul intern. Cei de la Dinamo Zagreb au posibilitatea de a face eventul în acest sezon după ce au reușit să câștige și campionatul. În prima ligă din Croația au avut un avans de trei puncte față de cei de la Rijeka. În traseul lor spre această finală au eliminat pe Imbriovec, Novigrad, Istra și Rijeka. Chiar dacă traseul a fost unul destul de greu, Dinamo Zagreb și-a demonstrat valoarea și au ajuns în finală fără probleme. Pentru biletul zilei la pariuri sportive ne-a atras atenția cota pe care o are Dinamo Zagreb la victorie și astfel am ales să mergem pe mâna lor.

Hajduk Split nu trebuie privită ca o echipă învinsă încă de la începutul meciului. Ei au terminat sezonul pe poziția a treia a clasamentului dar la o distanță destul de mare de primele două clasate. Pentru a ajunge în această fază a competiției au fost nevoiți să treacă de Oriolik, Sibenik, Osijek iar în semifinale Lokomotiv Zagrab. În acest sezon cei de la Hajduk Split au impresionat prin forța ofensivă. În ultimele cinci meciuri disputate cei de la Hajduk au reușit să obțină o singură victorie. Acest lucru înseamnă că  nu trec printr-o perioadă foarte bună. Chiar dacă nu trec printr-o perioadă foarte bună ei pot produce oricând o surpriză. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit suplimentar dacă alegi să mizezi pe pronisticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de echipa noastră gratis în fiecare zi pe site-ul Beturi.ro.