Biletul zilei: Dinamo București vs Viitorul Constanța

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dinamo - Viitorul
1
2.02
X
3.30
2
3.65

Derby care poate avea o importanță foarte mare pentru accederea în play-off. Vecine de clasament, Dinamo și Viitorul se întâlnesc într-un meci ce poate avea o influență foarte mare asupra obiectivului celor două echipe. În acest sezon ambele echipe au jucat inconstant și acest lucru s-a văzut în rezultatele înregistrate. Putem spune că atât Dinamo cât și Viitorul au un moral bun deoarece la mijlocul acestei săptămâni s-au calificat în Cupa României. Dinamo a învins pe Bacău, iar Viitorul a câștigat cu Reșița. Pentru oricare dintre echipe care va obține victoria astăzi va însemna o opțiune foarte importantă privind prezența în play-off. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig consistent deoarece cotele sunt atrăgătoare pentru ambele echipe.

Dinamo dacă ar rata prezența în play-off ar însemna un dezastru. În acest moment aunt pe poziția a șaptea a clasamentului cu doar 21 de puncte acumulate. Următoarea clasată este chiar adversare din această seară, Viitorul și dacă vor pierde, câinii se vor distanța la patru puncte de pay-off. Elevii lui Miriuță par a fi într-o revenire de formă. În ultimele trei etape au obținut 2 remize și o victorie. Pe propriuș teren, câinii au obținut în acest sezon doar 10 puncte după șapte meciuri disputate. Aceste puncte au venit după trei victorii și o remiză. Biletul zilei la pariuri de astăzi va avea o cotă de 3.65.

Viitorul este într-o vizibilă revenire de formă. După un început de sezon slab acum elevii lui Hagi au urcat până pe poziția a șasea a clasamentului. Oaspeții din această seară au în acest moment 23 de puncte. În ultimele trei meciuri au jucat perfect și au obținut nouă puncte. Au reușit să învingă în această perioadă pe Poli Iași, Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj. În urma acestor rezultate echipa de la malul mării este cea mai în formă din Liga 1. Oaspeții au și o revanșă de luat deoarece nu au câștigat niciunul din ultimele trei meciuri directe, așa că în această seară este o oportunitate de a își trece în con o victorie. Acest meci poate fi jucat în format single pe biletul zilei deoarece are o cotă ce ne asigură un câștig consistent. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirat atunci când plasezi ponturile.