Biletul zilei: Dinamo vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dinamo - Viitorul
1
2.18
X
3.25
2
3.30

O nouă etapă din Liga 1 se apropie de final. Partida care va încheia cea de-a  patra rundă este cea dintre Dinamo și Viitorul. Ea va avea loc pe arena Ștefan cel Mare din capitală.  Meciul din această seară este unul care promite goluri deoarece ambele ofensive sunt printre cele mai bune din Liga 1. Ultimul meci direct disputat pe acest stadion între cele două formații s-a încheiat cu victoria celor de la Viitorul cu scorul de 4-0. Niciuna dintre cele două formații nu a început bine sezonul. Ele sunt vecine de clasament și fiecare a acumulat câte patru puncte în clasamentul Ligii 1. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă mare pentru acest joc.

Dinamo este văzută ca favorită de casele de pariuri. Totuși dacă aruncăm o privire asupra statisticilor nu putem spune același lucru. În cele trei meciuri disputate, defensiva echipei lui Florin Bratu a arătat mari slăbiciuni. În confruntările cu FCSB și Gaz Metan Mediaș ei au încasat șase goluri ceea ce este foarte mult pentru o formație cu pretenții la primele poziții. Cele patru puncte ale dinamoviștiilor au venit după victoria contra celor de la Voluntari și după remiza cu FCSB. Toruși în acest început de campionat jocul câinilor a arătat unele slăbiciuni și ținând cont că vor întâlni o echipă fără presiune și care va ataca foarte mult le va fi foarte greu dinamoviștiilor în această seară.  Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.30.

Viitorul nu traversează nici ea o formă foarte bună în acest început de campionat. După ce au scăpat de meciurile europene deoarece au fost eliminați, elevii lui Gheorghe Hagi se pot concentra acum pe Liga 1. Ceel patru puncte ale Viitorului au venit după ce au remizat contra celor de la Concordia Chiajna și după ce au învins pe FC Voluntari. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte bun făcut de puștii lui Hagi. Cu doar două goluri primite în trei etape, Viitorul are una dintre cele mai bune defensive ale acestui sezon de Liga 1. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe mâna noastră pe termen lung. Pariază pe victoria Viitorului astăzi și o să ai un câștig destul de mare.