Biletul zilei: Dinamo vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.55
X
4.20
2
5.30

Play-out-ul Ligii 1 a ajuns la capăt de drum. Astăzi va începe ultima etapă. Meciul care va deschide ultima rundă a play-out-ului este o partidă foarte interesantă. În Ștefan cel mare, Dinamo va primi vizita revelației din play-out, Sepsi Sfântu Gheorghe. Adversarele de astăzi ocupă locuri fruntașe în clasament așa că în acest meci vor evolua fără nici un fel de presiune. Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. Două meciuri s-au terminat cu victoria câinilor în timp ce un meci a fost câștigat de cei de la Sepsi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă ce merită jucată.

Dinamo chiar dacă a ratat pezența în play-out, observăm că în play-out joacă din ce în ce mai bine. Dinamoviștii au câștigat play-out-ul indiferent de ceea ce se va întâmpla în acest meci. Cu Florin Bratu pe banca echipei, gazdele din această seară vin după șase victorii în ultimele șase partide. Până acum Dinamo are 53 de puncte în clasament. Pe cei de la Dinamo îi așteaptă o pauză destul de agitată deoarece în vară se vorbește despre o întinerire a echipei. Sunt foarte mulți jucători din actualul lot care ar putea pleca. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Dinamo.

Sepsi Sfântu Gheorghe este surpriza plăcută a acestui play-out. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să se salveze de la retrogradare după ce în iarnă erau cotați cu puține șanse. Sepsi ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 33 de puncte. În ultimele două meciuri au reușit să acumuleze doar un punct ceea ce înseamnă că sunt mai mult cu gândul al vacanță după ce și-au îndeplinit obiectivul. În cele șase meciuri disputate până acum în play-out, Sepsi nu a suferit nici o înfrângere ceea ce ne arată că în deplasare au făcut partide foarte bune. Pentru astăzi ne așteptăm la un meci deschis oricărui rezultat dar în care Dinamo va porni cu prima șansă. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei în fiecare zi de pe site-ul Beturi.ro.