Biletul zilei: Dinamo vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Poli Timișoara
1
1.45
X
4.00
2
7.50

Meciurile din Liga 1 devin din ce în ce mai spectaculoase și mai interesante cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Astăzi vom asista la un meci foarte important în Ștefan cel Mare, unde Dinamo va primi vizita celor de la Poli Timișoara. Acest meci este unul în care ambele formații au nevoie de puncte. Dinamo speră în câștigarea play-out-ului, iar Timișoara în salvarea de la retrogradare. În cele două partide care au avut loc între cele două echipe în acest sezon Dinamo nu a reușit să îi învingă pe cei de la Poli. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă țineți cont și dacă citiți articolele de pe Beturi.ro.

Dinamo chiar dacă nu participă în play-off are ca obiectiv prima poziție în play-out, pentru a mai spăla din această rușine. Câinii sunt pe prima poziție a clasametului după ce au acumulat 32 de puncte. Ei au un avans de patru lungimi în fața celor de la FC Botoșani. Patru victorii și o înfrângere au înregistrat dinamoviștii în acest play-out al Ligii 1. Singura echipă care i-a învins a fost Juventus București cu scorul de 2-1. Cu 12 goluri marcate ofensiva celor de la Dinamo este cea mai bună.  Astăzi cei de la Dinamo pot obține încă o victorie cu care să aibă șanse foarte mari pentru play-out. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce un pronostic pentru o victorie a celor de la Dinamo.

Poli Timișoara merge foarte prost în acest play-out. Bănățenii au obținut doar două rezultate de egalitate și au suferit trei înfrângeri în cele cinci partide din play-out. După înfrângerea de etapa trecută în fața celor de la FC Botoșani, cei de la Timișoara l-au schimbat pe tehnicianul Leo Grozavu cu Adrian Neaga. Neaga este la debut în Liga 1 și acesta poate fi un plus de emoție și de presiune. Cu 16 puncte Poli este pe poziția a șasea a clasamentului fiind în acest moment pe o poziție de baraj dar mai sunt multe etape până la final. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi cu pronosticurile de pe site pe care le găsiți la secțiunea biletul zilei.