Biletul zilei: Dinamo vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dinamo - Poli Iași
1
1.68
X
3.55
2
5.20

În această seară vo asista la un meci foarte interesant în Ștefan cel Mare unde lupta pentru puncte va fi una foarte interesantă. Dinamo va primi vizita celeo de la Poli Iași într-un moment foarte prost. Degringolada în care se află Dinamo dar și forma foarte bună a elevilor lui Stoican ne garantează spectacolul astăzi. Cele două formații sunt înaintea acestei partide vecine de clasament și la egalitate de puncte, fiind despărțite doar de golaveraj. O victorie pentru oricare dintre cele două formații înseamnă că aceasta va lupta cu șanse foarte mari la prinderea unui loc de play-off. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă foarte mare pe care vă recomandăm să mizați o sumă mai mică.

Dinamo se află într-un moment foarte prost. Câinii sunt abia pe poziția a șaptea a clasamentului și meciurile slabe vin unul după altul. Gazdele partidei din această seară au acumulat doar 24 de puncte în clasament. Forma pe care o traversează este una foarte slabă. În ultimele cinci etape singurele victorii obținute au fost în fața celor de la Gaz Metan Mediaș și Juventus București. Anunțul patronului cum că își va retrage sprijinul de la echipă dar și zvonurile privind plecarea lui Vasile Miriuță este foarte posibil să afecteze moralul jucătorilor. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o surpriză astăzi pe stadionul Dinamo.

Poli Iași vine în capital cu un moral foarte bun. În ultima etapă a Ligii 1 au învins în Moldova pe FCSB cu scorul de 1-0. În ultimele patru etape moldovenii au trei victorii și o singură înfrângere. Înfrângerea a fost suferită la Cluj în fața CFR-ului foarte greu cu scorul de 1-0. La fel ca cei de la Dinamo oaspeții din această seară au acumulat 24 de puncte. Chiar dacă într-un clasament al jocurilor în deplasare Poli Iași este doar pe poziția a zecea astăzi pentru biletul zilei vom miza că vor profita de forma foarte slabă a adversarilor. În ultimele două jocuri directe în fața celor de la Dianamo elevii lui Flavius Stoican și-au trecut în cont victoria. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.