Biletul zilei: Dinamo București vs Juventus București

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Juventus București
1
1.35
X
4.60
2
8.50

Runda a 14-a, prima etapă a returului Ligii 1, se va încheia cu un meci în care avem o favorită clară la cele trei puncte. Partida va avea loc în Ştefan cel Mare, acolo unde Dinamo va primi vizita echipei Juventus București. Cei de la Juventus au statutul de lanternă roșie deoarece ocupă ultima poziție a clasamentului. Pentru oricare dintre cele două echipe, cele 3 puncte sunt vitale în drumul spre îndeplinirea obiectivului stabilit la începutul acestui sezon. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci dintre Dinamo şi Juventus o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Dinamo este cotată ca favorită atât de casele de pariuri dar și de către specialiști. Până acum dinamoviştii au acumulat   doar 17 puncte. Sunt clasați pe poziția a opta a, iar dacă şi astăzi vor obține un rezultat negativ  le poate fi pusă în pericol prezența în play-off. În turul de campionat ,,câinii roşii” au cinci victorii, două remize , dar au și suferit şase înfrângeri. În ultimele cinci etape disputate, cei de la Dinamo nu au simțit gustul victoriei, obținând doar două rezultate de egalitate şi au suferit trei înfrângeri. Tehnicianul Vasile Miriuță trebuie să arate că a profitat de pauza competițională, cu ocazia meciurilor echipei naționale şi că şi-a pregătit echipa pentru  victorie şi în acest meci. În Ştefan cel Mare, Dinamo a obținut doar şapte puncte în acest sezon. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1, sperând că vom profita de cota pe care o au cei de la Dinamo pentru cel le trei puncte.

Juventus este ultima clasată în Liga 1 şi este văzută de multă lume drept o candidată la retrogradare. Doar patru puncte au reușit să obțină în turul de campionat. Chiar dacă cei de la Juventus au statutul de nou-promovată nu au reușit să câștige niciun meci. Toate punctele oaspeților  au venit în urma unor remize. În deplasare cei de la Juventus au obținut un singur punct în urma unui rezultat de egalitate obținut în fața echipei Concordia Chiajna. Golaverajul echipei este unul foarte slab deoarece au marcat doar de şapte ori şi au primit 23 de goluri. Biletul zilei ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui joc dacă mizezi pe pontul nostru. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ești inspirat în momentul în care pariezi.