Biletul zilei: Dinamo vs Juventus București

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Juventus București
1
1.35
X
4.70
2
8.50

Al doilea meci al zilei din play-out-ul Ligii 1 este o partidă care nu trebuie ratată de către iubitorii fotbalului din țara noastră. În Stefan cel Mare, Dinamo va primi vizita celor de la Juventus București. La prima vedere pare cel mai dezechilibrat meci din play-out deoarece se vor întâlni prima clasată și ultima clasată. Trebuie să ținem cont totuși că până acum niciuna dintre cele două formații nu a suferit vreo înfrângere astfel că astăzi sunt șanse foarte mari să asistăm la un meci foarte spectaculos. În prima parte a acestui sezon cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, iar ambele victorii au fost ale celor de la Dinamo care s-au impus de două ori cu scorul de 3-0. Biletul zilei la pariuri sportive online ne aduce o cotă avantajoasă.

Dinamo este favorită să câștige acest play-out și astfel ar mai spăla din rușinea faptului că nu au prin un loc între primele șase echipe. În ultima perioadă se tot vorbește despre posibili investitori și despre planuri mari pentru sezonul următor dar ceea ce este sigur acum este că Dinamo este în play-out. În prima etapă din acest minicampionat câinii au trecut cu scorul de 3-0 de cei de la Gaz Metan Mediaș. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de  1.35 pe o victorie a celor de la Dinamo.

Juventus București este lantern roșie a clasamnetului și doar o minune îi mai poate salva pe oaspeți de a evitarea retrogradării. Ei au reușit să acumuleze doar 10 puncte până acum în clasament. Un lucru care le poate da speranțe oaspeților este faptul că au reușit în play-out să nu piardă niciun meci. În prima etapă au remizat cu scorul de 0-0 în fața Botoșaniului. În al doilea meci au învins pe cei de la Poli Timișoara cu scorul de 1-0. Juventus trebuie să se agațe de orice meci pentru a obține minim un punct. Motivația oaspeților pentru meciul de astăzi va fi la cote înalte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi biletul zilei oferite de echipe Beturi.ro pentru a câștiga.