Biletul zilei: Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei
Dinamo - Gaz Metan Mediaș
1
1.34
X
4.40
2
10.00

Astăzi se va trage cortina peste etapa cu numărul patru a Ligii 1 și ținând cont de importanța acestei întâlniri ea nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei  la pariuri sportive.. De la ora 21:00 avem programat un meci foarte important pentru configurația clasamentului între Dinamo și Gaz Metan Mediaș. Dinamo vine după un meci destul de slab pierdut la Bilbao în fața celor de la Athletic. Cei de la Mediaș sunt în căutarea primei victorii a noului sezon chiar dacă vor avea un meci foarte greu astăzi.

Dinamo vine după o dezamăgire pierzând calificarea în play-off-ul UEFA Europa League. În campionat elevii lui Cosmin Contra joacă mult mai bine decât au făcut-o pe plan European. În cele trei etape scurse au obținut două victorii și au suferit o înfrângere. În etapa inaugurală a acestui sezon gazdele au învins cu scorul de 3-0 pe Juventus. În cea de-a doua etapă a venit și primul eșec pentru dinamoviști în meciul cu FC Botoșani pe care l-au pierdut cu scorul de 1-0. În ultima etapă disputată au învins pe Viitorul cu 1-0 după un meci foarte spectaculos și cu multe ocazii de gol. Golul victoriei a fost înscris de Costache. Donamo pornește ca favorită astăzi să își adjudece victoria. Dinamo are o cotă destul de avantajoasă și astfel trebuie să adăugăm acest meci pe biletul zilei  la pariuri sportive.

Gaz Metan Mediaș va încerca să își treacă în cont prima victorie din acest sezon. Chiar dacă va fi foarte greu acest lucru oaspeții nu au ce să piardă și sunt obligați să joace la victorie. În etapele disputate medieșenii nu au reușit să înscrie niciun gol, fiind singura echipă care nu a marcat. Două înfrângeri cu scorul de 3-0 a suferit echipa lui Cristi Pustai. Singurul punct a fost obținut la capătul partidei cu Poli Iași încheiat cu o remiză albă. Se pare că în acest început de sezon oaspeții plătesc pentru schimbările mesive la nivel de lot care au avut loc în această vară. Pe biletul zilei pentru acest meci vom miza pe o victorie a dianmoviștiilor pentru care sperăm să avem șanse destul de mari de reușită. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.