Biletul zilei: Dinamo vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Gaz Metan Mediaș
1
1.58
X
3.70
2
6.00

Astăzi Dinamo își începe aventura în play-out. În Ștefan cel Mare în calitate de oaspete va veni Gaz Metan Mediaș, o echipă care își propune salvarea de la retrogradare. Pentru Dinamo est eun sezon ratat, și doar dacă vor câștiga play-out-ul mai pot spăla dun rușinea aceastui sezon. Dinamoviștii sperau să se implice în lupta pentru titlu dar după rezultatele înregistrate în acest sezon acum sunt obșigați să lupte pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci va fi unul destul de interesant deoarece Gaz Metan Mediaș are obiectiv salvarea de la retrogradare și vor încerca să obțină punct sau puncte în fiecare meci. Pronosticul pentru biletul zilei este disponibil în fiecare zi doar pe Beturi.ro.
Dinamo va încerca să spele din rușinea acestui sezon și să înceapă play-out-ul cu dreptul. Câinii sunt în acest moment pe poziția a doua după FC Botoșani. După înjumătățire ei au în acest moment 20 de puncte. Pentru Dinamo pe lângă că nu au prins un loc în play-off au fost eliminați la mijlocul săptămânii trecute și din Cupa României de către CSU Craiova. Florin Bratu va încerca o reconstrucție a lotului și va încerca să folosească și foarte mulți tineri pe care Dinamo să se bazeze în sezonul viitor. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Dinamo în acest prim meci din play-out.
Gaz Metan Mediaș este în acest moment pe poziția a șaptea, penultima din play-out. Elevii lui Cristi Pustai au reușit să acumuleze doar opt puncte ceea ce este destul de puțin. Oaspeții partidei din această seară sunt la doar trei puncte de Sepsi care se află pe locul de baraj. Gazul a reușit o calificare surprinzătoare în semifinalele Cupei României după ce au învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0. Astăzi din partea echipei lui Cristi Pustai ne așteptăm la o replică destul de importantă și chiar își pot propune să obțină un reuzltat bun. Ne așteptăm la cel puțin un gol înscris și de medieșeni. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de către echipa noastră. Pariază și obține profit doar cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro