Biletul zilei: Dinamo vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dinamo - FCSB
1
3.30
X
3.05
2
2.28

Derby de România ne programează în această seară încă un episod. Importanța acestui meci este una foarte mare. Dinamo dorește rămânerea în cursă pentru un loc de play-off, iar FCSB de partea cealaltă doresște să rămână lângă CFR Cluj care a câștigat aseară în fața Astrei. Meciul dintre Dinamo și FCSB va împârți țara în două iar suporterii vor da naștere la sentimente de neimaginat. Ultimele dery-uri au fost foarte echilibrate, echipa care și-a trecut în cont victoria făcând-o la un gol diferență. Chiar dacă diferența din clasament dintre cele două echipe este una destul de mare plusul de motivație al dinamoviștiilor ne poate asigura un meci foarte interesant și echilibrat. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare.

Dinamo este disperată să nu piardă acest meci deoarece o înfrângere poate însemna ca echipa să nu mai aibă nici o șansă pentru play-off. Câinii sunt în acest moment pe poziția a șase a clasamentului cu 36 de puncte. La numai două punte în spate se află FC Botoșani și CSMS Iași care dacă vor învinge vor trece peste Dinamo. În ultima etapă pe cei de la Dinamo îi așteaptă un nou meci greu în fața unei adversare la play-off, Astra Giurgiu. În acest an Dinamo a obținut patru puncte în urma remizei cu CSU Craiova și a victoriei în fața celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 4-3. Biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meci ne va aduce o cotă de 2.28.

FCSB speră să o învingă pe Dinamo și să o lase în afara play-off-ului. Oaspeții de astăzi vin după o victorie foarte important în fața celor de la Lazio pe care i-au învins u scorul de 1-0 în manșa tur a șaisprezecimilor UEFA Europa League. Steaua este pe poziția a doua a clasamentului în acest moment dar cu o victorie astăzi se va apropia la doar două puncte de liderul CFR Cluj. Va fi foarte interesant de văzut ce echipă va alinia Nicolae Dică în vederea returului de joi de la Roma contra celor de la Lazio. În aeastă seară ținând cont de valoarea lotului FCSB este favorită. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă zilnic doar cu biletul zilei propus de echipa noastră.