Biletul zilei: Dinamo București vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - FC Voluntari
1
1.65
X
3.45
2
5.75

Etapa cu numărul 21 din Liga 1 se va încheia cu un meci foarte important ce se va disputa în Ștefan cel Mare. Dinamo va primi vizita celor de la Voluntari într-un meic în care dinamoviștii au doar opțiunea celor trei puncte. Cele două formații sunt într-o formă total diferită. Ultimele meciuri directe dintre Dinamo și FC Voluntari au fost câștigate clar e către câini. Gazdele de astăzi au câștigat ultimele cinci meciuri directe în fața echipei antrenate astăzi de Claudiu Niculescu. Biletul zilei la pariuri poate fi câștigător dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Dinamo se gândește doar la victorie deoarece are ca obiectiv prinderea unui loc de play-off. În acest moment Dinamo ocupă poziția a șaptea a clasamentului cu 30 de puncte acumulate. Ei sunt la patru puncte distanță de Astra și Viitorul. Elevii lui Vasiola Miriuță se află într-o creștere evidentă de formă. Dinamoviștii au reușit să obțină trei victorii în ultimele patru meciuri ceea ce înseamnă că sunt pe drumul cel bun. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu Dinamo ocupă poziția a opta. Dacă nu vor marca în prima repriză pentru Dinamo va fi foarte greu deoarece suporterii vor pune presiune pe jucători. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

FC Voluntari nu prea mai are șanse să prindă un loc de play-off. Șansele oaspeilor sunt doar unele matematice. În tabăra oaspeților poate apărea relaxarea dar este foarte importnt cum va reuși Claudiu Niculescu să își motiveze proprii elevi. Cei de la Voluntari ocupă abia poziția a 11-a a Ligii 1 cu 22 de puncte acumulate. Forma de moment a oaspeților este una foarte slabă. În ultimele cinci meciuri au reușit să acumuleze doar trei puncte venite în urma unor rezultate de egalitate. Ultima victorie în Liga 1 a Voluntariului este de acum șase etape. Ofensiva echipei este marea problemă deoarece medioa de goluri a oaspeilor din această seară este de sub un gol pe meci. Biletul zilei va avea ca pronostic pentru acest meci o victorie a celro de al Dinamo. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ți cont de pronosticurile noastre.