Biletul zilei: Dinamo Buc vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - FC Voluntari
1
1.77
X
3.85
2
4.00

Play-out-ul din Liga 1 continuă cu meciuri foarte interesante. Astăzi pe stadionul Ștefan cel Mare, Dinamo va primi vizita celor de la FC Voluntari. Acest meci este unul foarte interesant deoarece FC Voluntari are foarte mare nevoie de puncte.  Dinamo are avantajul moral față de adversara de astăzi. Câinii au obținut victorii în ultimele opt dueluri directe. Pentru Adrian Mutu acesta este un meci special deoarece își va întâlni fosta echipa echipă pe care a condus-o din postura de președinte. Astăzi ne putem aștepta la orice rezultat deoarece meciul este deschis oricărui rezultat. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig important.

Dinamo pare favorită la victorie în acest meci. Câinii domină acest sezon din play-out deoarece sunt pe prima poziție a clasamentului. În acest sezon au reușit să acumuleze 47 de puncte. Din cele 11 partide disputate ei au reușit în acest sezon să câștige nouă, ceea ce este foarte bine dar trebuie să ținem cont de adversarii pe care i-au întâlnit. Atât ofensiva cât și defensiva sunt cele mai bune deoarece au marcat de 24 de ori și au primit doar nouă goluri. În ultimele trei meciuri elevii lui Florin Bratu au obținut trei victorii în care nu au primit niciun gol. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce pentru astăzi o cotă de 1.77 pe victoria celor de la Dinamo.

FC Voluntari este obligată să își treacă în cont astăzi cel puțin un punct. Elevii lui Adrian Mutu ocupă poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze doar 25 de puncte. În acest moment sunt pe loc de baraj dar oricând pot coborâ pe un loc retrogradabil. În ultimele trei meciuri disputate în deplasare cei de la Voluntari au reușit să obțină două victorii ceea ce este un bilanț destul de bun. Adrian Mutu își dorește ca în acest sezon să se salveze de la retrogradare pentru a nu începe cariera de antrenor cu stângul. În acest meci noi vom merge pe o victorie a dinamoviștiilor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază pe biletul zilei pe victoria celor de la Dinamo și o să realizezi un profit consistent.